Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek maximum...

Drake13 kérdése:

Milyen telefont vegyek maximum 170 ezer Ft-ig?

Figyelt kérdés

Jelenleg egy Samsung Galaxy A5 2016 kevésbé boldog tulajdonosa vagyok, és úgy érzem, hogy eljött az idő a váltáshoz. Szeretnék egy olyan készüléket vásárolni, ami időt álló, kibír 2 napot használat mellett töltés nélkül (Lényeg, hogy ne úgy essek haza a második napon, hogy 2%-on van), és ami nem fog fél év után lelassulni a fenébe! A keretem rá 160-170 ezer Ft! Vessetek meg, de én nem szívlelem az újabb kínai brandeket (Xiaomi, Redmi stb.), én szívesebben maradnék a Samsungál vagy még a Huawei jön szóba. Ezt a kettő készüléket néztem ki, mit gondoltok róluk? (Előny, ha van személyes tapasztalatotok velük!) Természetesen más opciókat is szívesen meghallgatok az adott kategórián belül!

[link]

[link]

2019. márc. 8. 19:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nekem P20 van, teljesen elégedett vagyok vele. 1,5-2 napot ki szokott bírni, de én nem játszom rajta, csak netezek, youtube-ozok. A P20pro-nak 15%-kal hosszabb üzemidőt adnak meg, úgyhogy az jó lesz neked. Többet is tud sok mindenben. Azért nem azt vettem, mert nekem az a méret már túl nagy.
2019. márc. 12. 07:07
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha hát igen, a kamerás képességekről, teljesítményről RAM mennyiségről, RAM-kezelésről, menürendszerről stb. nem igazán volt szó. Mivel személyes tapasztalatom csak a P20 Pro-val és az S9/S9+ párossal van, ezért azokat megoszthatom veled. Röviden, teljesítményben az S9/S9+ Exynos 9810-e jobb, az S9+ ugyanannyi RAM-al rendelkezik, jól is kezeli ezt a mennyiéget. Talán valamivel jobban a Pro-nál. Ez a megnyitott appokban mutatkozik meg, tehát hogy eldobja-e a RAM-ból, azaz visszalépésnél újratölt-e az app vagy sem. Kamerában már nem ennyire egyértelmű a döntés. Én picit haragszom, hogy a Huawei még a Mate 20 Pro-ba se (!!!) rakott 4K60fps videófelvételt, míg az S9-ekben ez bőven ott van. Ebből kifolyólag én azt mondom hogy bár kicsit (de már nem annyira) Samsung-os színvilággal, de az S9+ jobb videózásra. A P20 Pro fotózásban remekel, de ott is inkább éjszaka. Ott verhetetlen, nagyon nagyon részletgazdag, kellően színhű képeket lő este. Elképesztő egyszerűen. Úgy összességében meg hát, a kamera setup-ból kifolyólag több eszköz áll rendelkezésre a Pro-ban. Nappal képminőségben olyan sok különbség nincs, minimálisan részletesebb a Pro itt is, színvilágban van csak eltérés. A Pro próbál minél színhűbb lenni, de néha túl fakó kép készül, a Samsung meg picit túl színez, illetve a dinamikatartomány egyiknél sem mindig tökéletes, néha kiégnek bizonyos területek. Professzionális módban mindez korrigálható, de az a mód nem a gyors képkeszítés miatt létezik.
2019. márc. 12. 12:17
 13/16 anonim ***** válasza:
Galaxy S9, vagy Oneplus 6T
2019. márc. 12. 15:25
 14/16 anonim válasza:
6T
2019. márc. 14. 14:39
 15/16 anonim válasza:

Én az első telefonom elhagytam.

A másodikat anyám kimosta.

Most volt egy... hm a hátsó zsebemből beleesett a wc be. Felesleges ennyit költeni rá. Nem leszel több tőle nem kell mások után menni. Előbb utóbb kimegy a divatból. Sokkal hasznosabb dogokra tudod elkölteni a pénzed.

2019. márc. 19. 14:31
 16/16 anonim ***** válasza:
Elhagyás ellen ott a készülékkereső. Beázás ellen ott az IP68 tanusítványnak megfelelő vízállóság, ami pont az ilyen egyszeri véletlenek ellen enged védelmet. Mondjuk azt nem garantálom, hogy túlélne akár egy IP68-as telefon is egy mosást, mivel eleve magasabb hőmérsékletről+vegyszerekről van szó vagy 40 perces kevergetés mellett, mközben ide-oda csapódhat a telefon a mosódobban, a tanusítvány pedig édesvíz ellen nyújt védelmet 1.5m mélységig bizonyos időn keresztül. Viszont a wc-be esés ellen tökéletes védelmet nyújthat, hisz amint beesik valószínűleg ki is szeded. Ha meg sz*rba esik, akkor lemosod vízzel és kész :D
2019. márc. 19. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!