Milyen telefont vegyek maximum 170 ezer Ft-ig?
Jelenleg egy Samsung Galaxy A5 2016 kevésbé boldog tulajdonosa vagyok, és úgy érzem, hogy eljött az idő a váltáshoz. Szeretnék egy olyan készüléket vásárolni, ami időt álló, kibír 2 napot használat mellett töltés nélkül (Lényeg, hogy ne úgy essek haza a második napon, hogy 2%-on van), és ami nem fog fél év után lelassulni a fenébe! A keretem rá 160-170 ezer Ft! Vessetek meg, de én nem szívlelem az újabb kínai brandeket (Xiaomi, Redmi stb.), én szívesebben maradnék a Samsungál vagy még a Huawei jön szóba. Ezt a kettő készüléket néztem ki, mit gondoltok róluk? (Előny, ha van személyes tapasztalatotok velük!) Természetesen más opciókat is szívesen meghallgatok az adott kategórián belül!
Én az első telefonom elhagytam.
A másodikat anyám kimosta.
Most volt egy... hm a hátsó zsebemből beleesett a wc be. Felesleges ennyit költeni rá. Nem leszel több tőle nem kell mások után menni. Előbb utóbb kimegy a divatból. Sokkal hasznosabb dogokra tudod elkölteni a pénzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!