Maximum 200 000 Ft-ig milyen telefont ajánlanátok?
200 000 Ft-ból olyat veszel amilyet akarsz :P
Én a Huawei MateRS-t tudnám ajánlani
iPhone 8.
Pont ebben a méretben van, jó a kamerája és árban is kb. 200E Ft körül kapható (nem sufniGSM boltból).
Akkumulátora miatt, azért érdemes egy hordozható töltőt vinni, ha egy nap alatt, gyakran használod.
1. és a 3. válaszoló el se olvasta a kérdést...
Kérdező:
XZ2 Compact, kicsit nagyobb de szerintem még tűrhető.
A kamera jelentősen jobb az XZ1C-nél szóval már bőven ajánlható kategória.
A fent említett iPhone 8-t csak sufniból kapod meg 200K-ért...
Jó telefon az is, de ha Android kell igazából nincs nagyon választásod.Még talán a Pixel 2 de az sem 2 Ft, mondjuk akkor a piac legjobb kameráját kapod, a leggyorsabban frissülő Androidos telefonját.
Látom pont volt a héten valahol egy akció az iPhone 8-nál, most meg + 20E ft-ba kerül, nem sufniGSM helyeken (pl. Media Markt, Aqua, stb).
4,7" pont azt a méret, amiben nincs túl sok okostelefon, 5", 5,5" vagy afelettiek az elterjedtebbek. Na azokból van bőven 200E Ft alatt, jó hosszú időre a mostani flasgip killerst tudom ajánlani, pl. Xiaomi Mi 8: felső kategóriában lévő SoC, infra alapú arcfeloldás, NOTCH, 6 vagy 8 GB RAM (bár utóbbi, tudtommal még nem kapható Magyarországon), gyors UFS flash tárhely. A belső tárhelye viszont nem bővíthető, nincs benne Jack, illetve az akksija és olyan, hogy azért érdemes hordozható töltőt magaddal vinni. A mérete meg 6,2".... .
Sok telefont tudnék ajánlani, egészen az utolsó pontig. Ugyanis az időtállóság terén az Apple verhetetlen. Úgyhogy iPhone 8/7 plus
árukeresőbe írd be, és megtalálod a legjobb ajánlatokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!