Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont érdemes...

Milyen telefont érdemes használtan venni maximum 50-60 ezer forintos árkategóriában?

Figyelt kérdés
2018. nov. 4. 19:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Semmilyet. 50-60 ezerért azt kapnád, ami 2 éve 100 ezres vas volt, ezeknél gyorsabbak, minden paraméterben jobbak a mai 50-60 ezresekek. Ráadásul azokban már az aksi is használattól függően már csak 60-80%-os. Ma meg már mindegyikbe be van építve, ezért még ha 10-15 ezerét cserélteteted is, akkor is már utána a telefon zárása nem lesz olyan tökéletes. Pl. belemegy a vízpára, és ettől bepárásodik a képernyő.

Vegyél egy ilyet:

[link]

2018. nov. 4. 20:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha valaki azt mondja iphone se vagy iphone 5 nem is tudom melyik fér bele ebbe az árba azokat mindenképp felejtsd el. Ennyiért újonnan is tudsz venni egy Samsungot vagy egy Huaweit. Inkább a Huaweit javaslom, a legjobb ár érték arányú telefonokat ők gyártják. IPhoneról nem mondok inkább véleményt, mert megjelennek itt a márkabzik és elkezdik mondani a semmit. Nekem 2 telefonom van, az egyik egy iPhone a másik egy Huawei. A Huawei mérföldekkel elhagyja tudásban. Processzor sebesség, kamera, képernyő felbontás, szóval mindenben oda ver neki pedig egy árkategóriában mozognak. Szóval azokat mindenképp lődd ki, samsung telefonok ebben a kategóriában nem túl jók, igaz 1 et próbáltam ki ezek közül, hát az kész idegbetegség. Mire betölt egy oldalt elmegyek gyalog alaszkába meg vissza az óceánt átúszva. És újonnan lett véve. Szóval én mindenképp a Huaweit javaslom. De pl ott van az árukereső.hu ahol meg tudod adni az árkategóriát és van olyan is hogy összehasonlítás ahol meg tudod nézni melyik a jobb. Azt is mindenképp gondold át melyik op rendszer illik hozzád, melyik áll kézre.
2018. nov. 4. 20:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

én sem vennék ennyi pénzért használtatt ha kaphatok újat is .

2018. nov. 4. 20:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Huawei P Smart újonnan ennyi. Lesd meg, nagyon jó kis k\tyü
2018. nov. 4. 20:16
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én Xiaomi mi A2-öt javaslom, természetesen újonnan.
2018. nov. 4. 20:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Használtat semmilyet, újat adak ennyi pénzért és z csak jobb.
2018. nov. 5. 09:00
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Xiaomi Note 5/ A2 lite.
2018. nov. 6. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!