Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A vigoshop nevű oldal megbízható?

A vigoshop nevű oldal megbízható?

Figyelt kérdés
Bluetooth-os fulhallgatot szeretnék venni

2019. márc. 7. 22:22
1 2
 11/20 anonim válasza:
Soha többet! Vettem tőlük 2 db kamerát, ami rövid időn belül tönkre ment, az egyik, vissza kellett küldeni a saját postaköltségemen, most meg mind kettő rossz, mondták küldjem vissza, a postát nem állják, úgy hogy 3 hónapon belül megint kellene fizetnem nekik 4-5 ezer Ft, hívtam őket, bolondnak néznek, úgy hogy van 2 év garancia
2020. márc. 14. 19:32
 12/20 anonim ***** válasza:
89%

"Van mögötte egy szlovén vállalat:

* [link]

lekérdezhető a szlovén nyilvántartásból:

* [link]

a domain:

* [link]

a cég nevére van beregisztrálva."

Ja, a fogyasztóvédelem nem tud velük semmit se csinálni.

Ez a tuti kombináció.

2020. márc. 14. 21:52
 13/20 anonim ***** válasza:
57%

"Ja, a fogyasztóvédelem nem tud velük semmit se csinálni."

Mivel Szlovénia is EU tag, ezért kellene:

[link]

2020. júl. 21. 13:16
 14/20 bigjohny999 válasza:
47%
Igen és átvernek mindenkit a xar kacat cuccokkal,euen persze nahxot szskítva,vagy ha nem akkor a postaköltségen nyernek.SZEMÉT VDALÓK.Vigoshop,Vigoexpress,stb...stb.....van még vahy 10 hamis webshopuk,amit itthoni ksüu círől üzemeétetnek ugyam azzal a ügyifogyi shop suemélyzettel,akik ugyan nem tehetnek a csalásról,de azért ők is 1x ülni gognak ezért,vagy több 100 rongy büntit fizetnek majd!!!!
2020. dec. 13. 21:29
 15/20 bigjohny999 válasza:
70%
Szemét tetves CSALÓK,SOHA SENKI NE VEGYEN TŐLÜK SEMMIT!!!!!!!!!
2020. dec. 13. 21:37
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

MKég el se küldtem a rendelést, máris kiverte a biztit az oldaluk.

Először is akciósnak hirdettek 10 ezerért egy 17 ezres terméket. Csak lesek, hogy miután a fizetéshez léptem, egyből 17ezer volt az ár. Nem, nem a postaköltség... Egyszerűen valami hitvány filléres töltelék szemetet, mint "ajándékot" (így nevezte a bizsu nyakláncot, karkötőt) szépen mellédobott az oldal. Kereskedő vagyok, rendszeresen rendelek a netről, ilyennel azonban soha nem találkoztam.

A jobboldali formon a pipák kikapcsolgatásával vissza lehetett venni a plusz költséget és szemetet, de ez egyértelműen tisztességtelen kereskedelemre utal. És ha már itt tartunk, találtam egy 790Ft-os újabb pipát, amitől lehidaltam megint. Azt mondja, hogy extra értékbiztosítás a nagyobb felhasználói nyugalomért, vagy ilyesmi. Meg is magyarázták: Amennyiben csomagja sérülten érkezik, vagy nem érkezne meg, elkallódna, akkor ingyen újraküldik. :DDD Visítottam a röhögéstől és itt szépen bezártam az oldalt - ez önmagáért beszél. Ugye a törvény szerint van kötelező elállási idő, meg garancia, jótállás, stb. Eleve utánvétes szállítás. Ha elkallódik, mit akar kifizettetni velem? Ettől kezdve persze komolytalan az egész. Rákerestem a neten ezzel a céggel való megelégedettségre és így jutottam ide. Gondoltam, megosztom veletek. Ismeritek ti is a jogaitokat. Ha ilyet vagy hasonlót láttok BÁRHOL, rögtön lépjetek ki, zárjátok be, illetve ha van még lelki erőtök az ilyen semmit sem érő dolgokra, szélmalomharcokra, akkor jelezzétek a fogyasztóvédelem felé.

2022. jan. 9. 15:40
 17/20 anonim ***** válasza:
Jut eszembe az előzőhöz még annyit: Rengeteget futok bele, hogy a megadott elérhetőség is kamu. Boltba rendelek áfás számlaigénnyel árucikket és az áru nem jön meg. AZ ügyfélszolgálat a weblapon keresztül nem elérhető, emailcím pedig nincs, egy belső rendszer továbbít mindent, kívülről a cím nem jelenik meg.. Ha van mégis levélcím, akkor meg egyenesen a /dev/nul-ba mehet, mert soha nem reagál senki az emilekre. Telefon esetén se lehet egy számmal megelégedni. Regeznek egy olcsó havidíjas IP telefonszámot, ami általában foglalt jelzéstt ad. Ha esetleg mégis kicseng, felveszi egy villany K. és perceken át mindenféle komolytalan rekurzív bejárású menürendszerben próbál meg lefárasztani a te költségedre persze. Mivel nem éred el őket, visszáruzni se lehet semmit. Ezek gyakran számlát is elfelejtenek küldeni, így esetemben pl. viszonteladóként legálisan el se adhatom az árucikket, s az ára is kidobott pénz ilyenkor. Hiszen se bevételezési bizonylat nem lesz róla, ami alapján nyugtát, számlát állíthatnék ki, vagy visszáru, garancia esetén meg mint első és utolsó láncszem, még ez is engem terhelne. Ez jó poén LENNE egy kőgazdag tulajtonossal. Azonban mi legtöbben kisalkalmazottak vagyunk - ugyanolyan áldozati szerepben, mint aki a webről rendel - és ez természetesen lejön ám a fizuból, mert a legtöbb bölcs-ügyvédes munkaszerződés előre látó módon tartalmazza, hogy a cégnek okozott kár a mi kárunk... Oszt merj elmenni dolgozni ezek után ilyen helyekre.
2022. jan. 9. 15:56
 18/20 anonim válasza:
Én most rendeltem tőlük egy órát, kezdek félni hogy nem fog meg jönni. Péntek, hétfő volt írva. Állítólag már az úton van a szállítónál. Varok szerdáig nem jön meg vissza mondom. És nagyon remélem a pénzem vissza kapom.
2022. ápr. 25. 14:12
 19/20 tarodi válasza:
Ne rendeljetek innen. Csaló sumák cég, az általuk kínált dolgok hibásak, gagyik. Nem tudsz garanciát érvényesíteni. Nekem 7000 Ft.- bánja
2022. dec. 9. 13:47
 20/20 anonim ***** válasza:
2022. dec. 9. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!