A vigoshop nevű oldal megbízható?
"Ja, a fogyasztóvédelem nem tud velük semmit se csinálni."
Mivel Szlovénia is EU tag, ezért kellene:
MKég el se küldtem a rendelést, máris kiverte a biztit az oldaluk.
Először is akciósnak hirdettek 10 ezerért egy 17 ezres terméket. Csak lesek, hogy miután a fizetéshez léptem, egyből 17ezer volt az ár. Nem, nem a postaköltség... Egyszerűen valami hitvány filléres töltelék szemetet, mint "ajándékot" (így nevezte a bizsu nyakláncot, karkötőt) szépen mellédobott az oldal. Kereskedő vagyok, rendszeresen rendelek a netről, ilyennel azonban soha nem találkoztam.
A jobboldali formon a pipák kikapcsolgatásával vissza lehetett venni a plusz költséget és szemetet, de ez egyértelműen tisztességtelen kereskedelemre utal. És ha már itt tartunk, találtam egy 790Ft-os újabb pipát, amitől lehidaltam megint. Azt mondja, hogy extra értékbiztosítás a nagyobb felhasználói nyugalomért, vagy ilyesmi. Meg is magyarázták: Amennyiben csomagja sérülten érkezik, vagy nem érkezne meg, elkallódna, akkor ingyen újraküldik. :DDD Visítottam a röhögéstől és itt szépen bezártam az oldalt - ez önmagáért beszél. Ugye a törvény szerint van kötelező elállási idő, meg garancia, jótállás, stb. Eleve utánvétes szállítás. Ha elkallódik, mit akar kifizettetni velem? Ettől kezdve persze komolytalan az egész. Rákerestem a neten ezzel a céggel való megelégedettségre és így jutottam ide. Gondoltam, megosztom veletek. Ismeritek ti is a jogaitokat. Ha ilyet vagy hasonlót láttok BÁRHOL, rögtön lépjetek ki, zárjátok be, illetve ha van még lelki erőtök az ilyen semmit sem érő dolgokra, szélmalomharcokra, akkor jelezzétek a fogyasztóvédelem felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!