Találtam egy elég drága mobilt, mi a teendő ilyenkor?
Tudom mi a teendő, leadni a rendőrségen. Szívem szerint megtartanám,mert egy ideje erre gyűjtök,de még messze vagyok anyagilag tőle.De feltételezem az eredeti tulajdonosnak is sokba tellett mire meg tudta venni, tehat igy a becsületes.
Le fogom adni rendőrségen és ezzel kapcsolatban lenne kérdésem. Hogy működik egy ilyen? Csak leadom, vagy el is kell mondanom hol,mikor, kellenek e az adataim..nem tudom egy ilyen hogy működik.segítsetek.
Elmész a rendőrségre, ott a bejáratnál megmondják, hogy merre menj, oda mész, ahova kell, és válaszolsz a kérdésekre, amiket feltesznek. Igen, nyilván meg fogják kérdezni, hogy ki vagy te, hol és mikor találtad, mit tudsz még az egészről.
Ha megtartod, megtalálnak...
Mi is találtunk mobilt, de megvártuk, amíg valaki felhívta és akkor kérdeztük meg a telefonszámot :)
Hamar visszakerült a tulajdonoshoz és 10 ezerrel meg egy élménnyel gazdagabbak lettünk...
"megvártuk, amíg valaki felhívta és akkor kérdeztük meg a telefonszámot :)"
:D
Ismét megosztanék egy érdekességet, amit itt olvastam nemrég:
Egyik hozzászóló állítása szerint berakta a saját kártyáját egy talált telefonba, majd később megjelent a rendőrség és bevitték éjszakára a sittre.
Jó kis poén lehetett.
Tedd ki FB-ra... bár van olyan sejtésem, hogy nem az eredeti tulaj fogja keresni, hanem egy sufniGSM bolt tulaja (platóról leesettként továbbadja :D )
Úgyhogy igen, menj a rendőrségre, leadni talált tárgyként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!