Mi értelme van a sok kamerának egy telefonon, ha nem csinálnak jobb képet mint az egy kamerás telefonok?
Egyik dolog, hogy telefonba helyhiány nem lehet beépíteni komolyabb optikai zoomos objektívet például.
De ha beépítenek két kis objektívet, egyik nagyobb, másik kisebb látószögű, a probléma megkerülhető.
Egyebek bővebben:
Ha szerinted nem csinál jobb képeket, akkor szimplán nem értesz hozzá.
Egyrészt az extra kamerák nem a képminőség javítására szolgálnak, hanem különböző fényképezési módokat tesznek lehetővé, például makró, nagylátószög, optikai zoom, HDR, portré mód, stb. Ha nem értesz hozzá és/vagy nem használod ki a szenzorokban rejlő lehetőségeket, hanem csak az alap, natúr, "auto" módot használod amolyan "megnyit, katt, kész" stílusban, akkor persze, hogy nem fogod tapasztalni az előnyeit.
Ahogy mondani szokták: egy eszköz csak annyit tud, amennyit a felhasználója.
Nem feltétlenül csinál jobb képet. Több opció van illetve sokkal több infót is tud rögzíteni több kamerával. De nem csak az a fontos hany kamera van rajta. Sőt. 3 felett nem látom relatív értelmét.ha Szeles látószögű objektívet se használsz akkor 3 is felesleges. Így marad az 1-2?
Azért vannak rakattanva mert remek reklám. Ezt gondolja az átlagfelhasználo hogy már csak a kamerák száma számít. Kicsit tájékozottabak meg a megapixelt nezik aztán közbe abból se derül ki jóformán semmi. Én azt javaslom nézz tesztkepeket. Milyen árban gondol kozol?
Értem, köszönöm a válaszokat.
100-150 ezer Ft környékén nézelődöm. Eddig számomra a Google Pixel 2XL tetszik a legjobban. Sok összehasonlítást néztem és ár/érték arányban számomra megfelelő, sokan is ajánlják.
Egyébként igen, többé kevésbé automatikus módba akarom használni, de a felhasználók többsége szintén ezt teszi, aki komolyabban fényképez az úgy sem mobillal teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!