Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kapható a Pannonnál Sony...

Kapható a Pannonnál Sony Ericson W302 es mobiltelefon? Minnél előbbi válaszokat várok. Köszönöm. Mert a honlapon sony ericson telefonból csak 4 db van boltokba is? Várom a válaszokat.

Figyelt kérdés
2010. júl. 1. 21:12
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Biztosan nem kapható!
2010. júl. 1. 21:16
 2/21 A kérdező kommentje:
Tényleg nem kapható?:O
2010. júl. 1. 21:16
 3/21 A kérdező kommentje:
Egyébként értelmetlen kommentárokra nem vagyok kiváncsi :D értelmes válaszokat várok ;)
2010. júl. 1. 21:29
 4/21 anonim válasza:
fuu. ha találsz is ne vegyél ilyen telót megfogod bánni. 2 bnőmnek is ilyen van ök is utálják. nekem is volt kb 3 hétig sokat tud de nem jó :S
2010. júl. 1. 21:29
 5/21 anonim ***** válasza:

Az első is én voltam:

1.Pannon nincs,csak Telenor!

2.kártyafüggetlen ,de új is érdekel?mennyit szánsz rá?

2010. júl. 1. 21:32
 6/21 A kérdező kommentje:
Igen Telenornál :DD És újonnan szeretnék ilyen telefont, és szeretném tudni hogy van e Telenorál, vagy kárnak mennék el :D
2010. júl. 1. 21:35
 7/21 anonim ***** válasza:
De csak Telenor jöhet szóba?Webshop és egyéb szolgáltatások nem?Kártyafüggetlen lenne,szóval ott vagy,ahol a part szakad.Nos?
2010. júl. 1. 21:37
 8/21 anonim ***** válasza:
Ja és előfizetéses v kártyás?
2010. júl. 1. 21:38
 9/21 A kérdező kommentje:

Kártyásan.Hát ha Telenornál nem találok akkor esetleg még a T-mobile jöhet szóba.

Kártyafüggetlen lenne,szóval ott vagy,ahol a part szakad.Nos?....ezt h érted?:D

És egyébként, a boltokba cska zok a telefonok vannak amik a honllapon fönt vannak?

2010. júl. 1. 21:40
 10/21 anonim ***** válasza:

Nem akarok hülyeséget mondani,de szerintem igen.

A kártyafüggetlen azt jelenti,h. bmilyen kártya belemegy.

Egyébként megkérdezhetem,hogy miért ilyet akarsz venni?Piszok drága és elavult.Más konstrukció nem is érdekel?

2010. júl. 1. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!