Mennyit ér meg egy Sony Ericsson W205 mobiltelefon?
Ilyen.:
Nagyon jó kis telefon szerintem :) Két telefonról lenne szó.
Egyik: Képernyője karcos, Akkumulátor teljesen jó, Head set+Adatkábel+Töltő jó minőségben, Többi minden rajta jó :) A garanciája már lejárt.
Másik: Képernyője nem karcos, Akkumulátor teljesen jó, Egyik gombja nem annyira gyorsan reagál, erőteljesebben kell megnyomni, Head set: Egyik fele le van törve [Amit csatlakoztatni lehet] Adatkábel+Töltő teljesen jó. Garanciája már lejárt.
Mind a két telefon kb. 1,5 éves és Vodafonos hálózata van
Ha bevinnénk bizományiba mennyit adnának érte? Vagy esetleg az interneten valaki megvenné?
Van 2db 1GB memórikártya, Micro SD-s úgy tudom [Telóba való] Ez mennyit érne meg?
Válaszokat várok, értelmest! :)
Köszönöm!
Hát szerintem darabjáért ha adnának 5-7 ezer forintot.
Én 1,5 éve be akartam adni használt telefonosnak a sony w580-as telómat és 8 ezret adott volna érte, pedig másfél éves volt, semmi karc, mintha új lett volna és az összes tartozékával volt (bár akkor pl. azt mondta, h csak a telóért adnak pénzt, a tartozékokat csak akkor kell beadni, ha ingyen is odaadod... Szóval én inkább nem adtam be hanem feltettem expressz.hu-ra, igaz hogy úgy is 10ezerért ment el, de így sem úgy sem adtak volna többet érte... Próbáld meg sztem inkább feltenni valamilyen aukciós oldalra, hátha valaki többért megveszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!