Milyen forrasztó pákát javasoltok a javításhoz?
Sajnos alaplapra forrasztott a csati. Ráadásul úgy hiszem a rögzitő része le is tört. 4 ponton van akülsö fém ház beforasztással rögzitve. Ebből az első kettő ki jött a helyéből a hátsó szerintem le tört bár a törés nehezen azonosítható elég kevés a nagyítóm hozzá. Viszont törés nélkül nem logikus, hogy minek van ott az a lemez darabka az aplapon. Szóval inkább gondolnám, hogy letört.
Pákából találtam kettőt, melyiket javasolnád?
1, [link]
vagy ez: [link]
Esetleg ez: [link]
El van az törve, csak nem látszik.
Vedd meg a másodikat.
De azért lenne egy kérdésem. Egyrészt értesz-e hozzá, másrészt megéri megvenni ennyiért csak emiatt egy pákát, vagy nem lenne jobb inkább szervízeltetni? Abba még utána az újat be is kell forrasztani ám. Nagyon könnyen el lehet rontani az egészet és az új csatit is nagyon könnyű tönkretenni, akkor meg azt is szedheted ki. Meg ott van még az, hogy az érintkezőit mihez forrasztod oda, egyáltalán a fólia nem jött le a nyákról?
Cseréltem már ilyen csatlakozót, szerintem nem az a műfaj, amivel célszerű elkezdeni valakinek a forrasztást.
Hőlégfúvóval pedig könnyen kárt is lehet okozni, véletlenül lefújsz egy alkatrészt, amit nem akartál és egyéb kihívásokkal is lehet szembesülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!