Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Androidra (4.1) milyen böngész...

Androidra (4.1) milyen böngészőt javasoltok? (Tablet,7". ) A hangokat (pl zene) webről szeretném hallani a tablet passzív állapotában is.

Figyelt kérdés

Valamint az indavideot is szeretném használni a tableten. A default böngésző ugyanis nem játszik semmit indáról. Az általatok javasolt böngészőn mit kell beállítani, hogy fussanak videók az indavideóról is?

És hogy a tablet passzív állapotában is szóljon a hang, zene, ami online megy a böngészőn, mit kell beállítani?

2018. okt. 14. 18:01
 1/8 anonim válasza:

"A hangokat (pl zene) webről szeretném hallani a tablet passzív állapotában is."

Ezt felejtsd el.

2018. okt. 14. 18:14
 2/8 anonim ***** válasza:
74%
Ha a tabletet kikapcsolod, akkor csöndben van, mint a sír, és setét mint az éj. Honnajt vettél olyan marhaságot, hogy kikapcsolt készüléknél fut a böngésző, amivel te böngészel, közben meg a zene szól.
2018. okt. 14. 18:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném, hogy lehetetlen amit a kérdező szeretne.

Bár abban nem vagyok biztos, hogy annyira régi androidon is működik -e a dolog, illetve ez memória és optimalizáltság kérdése is.

Szóval:

Én (bár telót használok, frissebb rendszerrel) ha böngészőben elindítok egy webrádiót, aztán akár appot is váltok időnként mielőtt lezárom, még akkor is szól lezárt állapotban is. Ez gyárilag is így volt, nem állítottam át semmit. (Egyébként Chrome -ot használok.) Viszont az indavideó már más tészta. Oda olyan böngésző kell, ami az adatfolyamot át tudja adni másik alkalmazásnak. Illetve kell egy olyan videó lejátszó, ami ezt az adatfolyamot átveszi és képes lezárt képernyőnél is lejátszani. Ez azt hiszem, kivitelezhető, mintha már csináltam volna ilyet...

(Leelenőrzöm most a dolgokat, hogy jól emlékszem -e)

A böngésző, amivel ezt meg tudom oldani a "Dolphin" egy korábbi verziója és a videó lejátszó a "BSPlajer free" egy korábbi verziója. A Dolphin frissebb verzióiból kivették ezt a funkciót. A BSPlayer free frissebb verziójáról nem tudok nyilatkozni.

2018. okt. 14. 21:27
 4/8 A kérdező kommentje:

A 3. (utóbbi) válaszol érti, miről beszéltem, a többi nem. Köszönöm az utóbbinak.

Kicsit kiegészítem a kérdésem, hogy pontosabb legyek:

Indavideó nekem egyáltalán nem indul a default browser-rel. De majd rakok fel egy másikat (vagy többet is).

Alapvetően a youtube-t szeretném lezárt képernyő mellett is hallgatni.

Nekem az is oké, ha pusztán el tudnám sötétíteni a képernyőt.

A célom: csökkenteni az áramfogyasztást, amikor csak zenét, hangot hallgatnék androidról. (Kis kapacitású az akksim.)

2018. okt. 16. 12:59
 5/8 A kérdező kommentje:
Ja, és ha tud valaki olyan app-ot, amely totál elsötétíti a képernyőt (anélkül, hogy evvel befolyásolná más, éppen futó app működését, persze leszámítva, hogy sötét lesz a képernyő), és érintésre, vagy gombra visszaállna a képernyő, ilyen app is érdekel.
2018. okt. 16. 13:01
 6/8 anonim ***** válasza:

YouTube hoz YouTube RED előfizetés kell, hogy lezárt képernyő mellett is hallgathass zenét

VAGY

Felrakod az Xposed keresztrendszert és a YouTube Background Playback nev xposed modult és máris megy a YouTube lezárt képernyő mellett is.

2018. okt. 18. 18:45
 7/8 Alex Fly ***** válasza:

Youtube lejátszás zárolt képernyőnél minden plusz app nélkül megy, ha a Chrome-mal nyitod meg desktop módban.

Az indavideoról nekem ami biztosan lejátssza a videókat, az az UC Browser. Lehet, hogy kell hozzá a flash, a te Android verziód alatt szükség esetén feltelepíti magának. Habár lehetb hogy a mostani verzió eltér -nem mostanában volt, hogy JellyBean rendszert használtam...

2018. okt. 18. 22:52
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi.
2018. okt. 24. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!