Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » T-mobile-nál mikor jelenik...

T-mobile-nál mikor jelenik meg az uj iPhone 4, és milyen árban?

Figyelt kérdés
2010. jún. 30. 18:38
1 2 3
 21/28 Fkris ***** válasza:
És asszem az IPhone alatt MAC fut,vagy a MAC nek az 1ik változata.
2010. júl. 1. 18:40
 22/28 anonim ***** válasza:

off

Fkris te tényleg ennyire hülye vagy vagy képzed magad? Miért vitatkozol olyan dolgokon amihez NEM ÉRTESZ? A Macintosh az számítógép, a Macintosh OS az ezeken a számítógépeken futó oprendszer, ami az iPhone-okon és az iPad-eken fut, az pedig iOS. Remélem most már érthető.

Na még nem is hallottam, hogy leváltják Nokiáék az os-t. Kíváncsian várom mit hoznak össze.

2010. júl. 1. 22:53
 23/28 bp1985 ***** válasza:
Most néztem, 390.000-ért már van gsmline-nál vmi sufnigarival.
2010. júl. 1. 23:02
 24/28 bp1985 ***** válasza:
Már javítja az apple a hibákat. Ki mondta neked ezt, hogy nem ismerte el? Vagy hol olvastad? Amúgy meg windowsra is van annyi progi, mint iphone-ra sem. De legyél vele boldog, legyen apple csőlátásod. Én a véleményemet leírtam, neked erre nem siekrült kultúráltan válaszolni, ez ne az én bajom legyen. Nem hülyéztem, és sutáztam le senkit, csak a 2 telefont hasonlítottam össze. Amúgy meg a hd2-őt írják igazán iphone gyilkosnak, nem az 5800-át, ebben igaza van a válaszadónak. De keresgélj olyan videót, hogy 3gs vs hd2. Meglepődsz, hidd el.
2010. júl. 1. 23:06
 25/28 anonim ***** válasza:

csak hogy nem 3gs-nél tartunk hanem a 4-nél :)))

az apple nem ismerte el a hibát fogd már fel. én végigolvastam a nyilatkozatot, te meg nem. ennyi

"The iPhone 4’s wireless performance is the best we have ever shipped. Our testing shows that iPhone 4’s overall antenna performance is better than iPhone 3GS."

Én tudok kultúráltan is vitatkozni, de olyanokkal nem lehet, akik nem tudnak elsőre felfogni valamit, és állítják a valótlan dolgokat sokadjára is.

2010. júl. 1. 23:15
 26/28 Fkris ***** válasza:

22:53 Bocsi, a MAC ért,én így tudtam 1 haveromtól...

Amúgy igen,leváltják, a cikket most nem találta,de amint megvan,belinkelem.

Az indok egyébként az h már régi a symbian,és nem lejet már olyan mértékben fejleszteni,ezért egy teljesen újat csínálnak.

2010. júl. 2. 12:35
 27/28 anonim ***** válasza:

Igen, hallottam olyan telefonról ami gyári hibásan jött ki...

HTC EVO a neve. Szerintem ez a telefon tudásban egy kicsivel az Iphone4 felett áll, de mégis...

Vásásrlás után 2 nappal lejött a kijelzője :S

Igen... és?....

Nem érdekelt senkit sem, nem volt mindent telefonos oldal Gyári hibás az EVO cikkekkel.

MIÉRT?

Azér mert nincs rajta egy alma...

Jó telefon az Iphone, külselye is szép, minősége kifogástalan de max 130k-ér...

2010. júl. 2. 21:23
 28/28 anonim ***** válasza:

Nem kötekedésképpen, de mi a f..t (már bocsánat) tud ez a telefon ennyi pénzért? Főz, mos, takarít?

Mondjuk azt is megértem, hogy a média ennyire felkapta, de az is igaz, hogy ennyi pénzért ez eléggé átbaszás.

2010. júl. 6. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!