Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » T-mobile-nál mikor jelenik...

T-mobile-nál mikor jelenik meg az uj iPhone 4, és milyen árban?

Figyelt kérdés
2010. jún. 30. 18:38
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
azt még csak a t-mobilosok tudják de az bisztos hogy julius ban bemt lesz a t-mobile-nál
2010. jún. 30. 18:39
 2/28 Fkris ***** válasza:

Nemtudom,de az IPhone 4 gyári hibás:D

Qrva gyenge antenna,és könnyen sérül nagyon,és besárgul a képernyő.Csak ennyi baja van.

2010. jún. 30. 19:01
 3/28 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat, amugy azokat a hibákat kifogják javitani, már a közeljövöben meg is jelenik a 4.0.1
2010. jún. 30. 19:05
 4/28 A kérdező kommentje:
és szerintetek megéri leváltani a 3GS-emet?
2010. jún. 30. 19:06
 5/28 anonim ***** válasza:

A hírek szerint Július végén, de inkább Augusztus elején vagy közepén fog megérkezni több mint 200000 ft-s Domino-s áron.

Szerintem nem váltsd még le.

2010. jún. 30. 19:09
 6/28 anonim ***** válasza:
jaj birom ezeket a médiagurukat akik osztják az észt hogy besárgul a kijelző meg rossz az antenna :D:D:D:D nekem pl teljesen jó... felfújja az egészet a média. szerintem egyébként 3gs-ről ne válts.
2010. jún. 30. 19:11
 7/28 anonim ***** válasza:

Én meg attól megyek a falnak, mikor valaki úgy mond valamit, hogy az még egy árva hanggal, egy finggal vagy bármivel nem volt alátámasztva, mint pl a júliusi megjelenés... az iPhone guruk mondják, (akik közül néhány magyar fejlesztő), hogy ha augusztus legvégén, szeptemberben itt lesz nálunk, akkor nagyon örülhetünk, de látva az Apple csúszását (A fehér készülékek még ki sem jöttek!!!), belemehetünk a szeptember végi, októberi megjelenésbe is.

Nekem 3GSem van, nem ajánlják a cserét. De mivel asszonykámnak is nagyon bejön a telcsi, neki megmarad ez a készülék, én meg mit tehetnék......... megveszem az újat. Árban ugyanazok a lehetőségek várhatóak, mint a 3G és a 3GS esetében...már ha továbbra is csak a T fogja forgalmazni... és ez a valószínű, hiszen a T nél van csak microSIM, a másik két szolgáltatóról nem hallottam, hogy lenne nekik, pedig érdekükben állna a már megjelent iPadokhoz is, amik jobbára függetlenek.

2010. jún. 30. 19:20
 8/28 anonim ***** válasza:
56%
egyépkényt a iphone 4 16gb 260000ft fűgetelnűl a 32gb 300000ft szerintem nem éri meg.
2010. jún. 30. 19:22
 9/28 anonim ***** válasza:

de ha érdekel:

[link]

2010. jún. 30. 19:23
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
utolsó te akkora SUTA VAGY mint a föld. érted expressz pont hun nézel árakat hát ne haragudj már... eleve függetlenül Angliában 180 körül van a 16GB-os szóval jobb ha nem magyarázod a hülyeségeket... T-nél hűséggel meg nyilánvalóan "olcsó" lesz, mint az eddigiek is. ennyi.
2010. jún. 30. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!