Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » T-mobile-nál mikor jelenik...

T-mobile-nál mikor jelenik meg az uj iPhone 4, és milyen árban?

Figyelt kérdés
2010. jún. 30. 18:38
1 2 3
 11/28 bp1985 ***** válasza:
100%
Kérdezőnek. Nem akarlak lebeszélni az iphone-ról, ha meg vagy vele elégedve, de volt nekem is 3gs. Lecseréltem egy hd2-re, és egyáltalán nem bántam meg. Jobb, mint a 3gs. Sőt még a 4 sem lesz jobb nála, mert amiket olvastam róla, még tanulhat néhány dolgot az apple. Pl most került bele az 1ghz-es cpu, ami már 1 éve is a piacon volt. Tudom, h nem fényképezőnek használják, de most jutott el az 5mpx-ig. Nokia n95 is 5mpx, és kb 4 éve már bent van. A flash-t már meg sem mertem nézni. HD2 azt is ismeri. De dönts te, én tapasztalatot írtam.
2010. jún. 30. 22:56
 12/28 anonim ***** válasza:
76%

A flash nagyon merít és fagynak tőle a telefonok (80%). Nekem is volt tapasztalatom olyan telefont használni ami támogatta, hát 5-ből 4-szer fagyott ki a böngésző, miután kikapcsoltam a flash-t egyszer sem.

A fényképezőre annyit tudok írni, hogy a sok birka ember (köztük te, utolsó) azt nézi, hogy hány megapixeles. FOGJÁTOK MÁR FEL, hogy NEM CSAK EZ számít, számít az optika, az objektív stb stb... Csinálhat egy 2megapixeles fényképező jobb képet mint egy 8 megapixeles. ENNYI.

2010. jún. 30. 23:52
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Én beszéltem egy t-s ismerősömmel és azt mondta hogy a telefon szeptemberben fog megérkezni Magyarországra és az árakat még nemtudja. De a hírek szerint ugyanabban az árban lesz mint eddig volt a 3GS ha megnézed Amerikában is ugyanezvan. Mikor megjelent a 3GS az at&t nél a 16 gigás $199 a 32 gigás meg $299 volt szval valszeg az árak ugyyanazok lesznek.
2010. júl. 1. 09:49
 14/28 bp1985 ***** válasza:
76%

Tudom, h nem fényképezőnek használják, de most jutott el az 5mpx-ig.

Ezt a részt értelmezd légyszíves. Ebben hol van, hogy fényképező helyett veszem a telefont?

2010. júl. 1. 11:57
 15/28 anonim ***** válasza:
Arról nem is beszélve, hogy az iOS-nél stabilabb mobil platform NINCS. És akkor még nem is beszéltünk az iTunes store-ról és az App store-ról.
2010. júl. 1. 12:21
 16/28 bp1985 ***** válasza:
Hát nekem windows még nem fagyott le, ellenben iphone-m fagyott meg még jailbrake előtt. Windowsra még jailbrake sem kell, és windowsra is van annyi program, mint ios-re.
2010. júl. 1. 13:12
 17/28 Fkris ***** válasza:

Lehet h csak a médiából fújják fel,de hallotál már oan telóról ami a kiadását követően ien hibákkal állt volna elő?

Nem volt hosszútávú teszt,mint a többi(legalább is a Nokia van 1-2 hónapig NAGYON keméyen teszteli a telókat) gyártónál.

Gyorsan kiadták mert szorított a határidő.

Egyébként az Alma hivatalos oldalán is írtak fórumra emberek más hibákról,nem csak a sárgulásról/térerővesztésről.

Nem azt mondom h az Apple szar,hanem h nem éri meg az árát,ha gyári hibásan jön ki az 50%-a.(lehet h csak 20%,de ez akkor is elfogadhatatlan,egy ilyen kaliberű gyártónál/telefonnál!)

2010. júl. 1. 15:06
 18/28 bp1985 ***** válasza:
Utsó ebben igazad van. Olcsóbban lehet kapni jobbat, csak azt nem az alma gyártja. Eléggé érdekes ez az antennatörés, meg sárgulás is:D:D Amúgy apple is elismerte ezeket a hibákat.
2010. júl. 1. 15:09
 19/28 anonim ***** válasza:
Az Apple NEM ismerte el ezeket a hibákat. A windows mobilokról meg ne is beszéljünk. Az, hogy neked jobban bejön, lehet. De hogy iOS-re van a legtöbb app, az 100%.
2010. júl. 1. 15:44
 20/28 Fkris ***** válasza:

A WIndows mobil a legszarabb,azt mindenki tudja.

Nekem Spec Symbian.os telóm van(Találjatok 1et.Segítek:az ájfon"riválisának" tartják,amivel ÉN nem értek 1et:D) és télleg qrva sok a progi,de a van köztük hasztalan is.

Namost nemtudom h az Almának mennyi van,erről nem akarok vitát nyitni,de sztem van közel ugyanannyi progi.

Egyébként a Symbiant leváltják Nokiáék,tehát lesz vetélytársa az apple nek:D

2010. júl. 1. 18:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!