Hogyan kell helyesen tölteni a telefont?
Elméleti síkon a legjobb, ha nem töltöd tovább 60% nál és nem meríted 20% alá.
A gyakorlatban az a lényeg, hogy merítsd kikapcsolális és akkor nem lesz gond.
Ha pedig tönkremegy az akku, veszel egy másikat.
Az akartam írni, hogy NE merítsd kikapcsolásig :)
Tehát 15% körül tett töltőre
A #3 szerintem a 40 és 80% közötti részt akarta írni. Legtöbb oldalon ezt a két értéket írja, hogy napjába ha kell töltsd 3 szor, de 40alá ne menjen. Persze ha be csuszik picivel 40alá nem katasztrófa és az se ha tovább töltöd 80% tól. A mai akisik kicsit kényesebbek, de kevésbé igényesek. Ha nem meríted koppra és nem teszed a közelébe se akkor nincs gond. Míg bírja az aksi én játszok ezzel a 40-80% al. Ha nem fogja bírni a 24 órán muszáj lesz mindíg 100ra tölteni.
Ja meg azt is írta, hogy ha fel töltöd 100%ra akkor nyomogatni kell, mert nem tesz jót neki ha csak tárolja és nem használódik.
Sok mindenki mond sok mindent, amit az egyik álit a másik cáfolja. Válasz egy módszert és járj el az alapján.
Én mindig arra törekszem,hogy akkor dugjam töltőre,amikor már csak kevés %-on van.
És akkor vegyem le amikor 100%-os.
Kb. 1-2 havonta kikapcsolasig lemeritem,és ilyenkor egyhuzamban 100 ig töltöm.
Ezt csináltam a volt galaxy s4 és a mostani galaxy s7 edge telefonomon is.
Soha nem volt akksi problémám,és az akksi is jól bírja sok használat mellett is.
(Nekem ez vált be.)
Még annyival kiegészítenem,hogy a minnél ritkább töltést részesítem előnyben.
Azt nem amikor valaki félóránként tölti,és leveszi,tölti,leveszi,stb...
És ha nem muszály nem használom a gyorstöltést.
3. Válaszoló elméleti síkon se ért hozzá.
Bedugod, feltölti és kész.
Tudja az mit kell neki csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!