Milyen telefont vegyek?
ASUS ROG Phone 128GB ZS600KL Mobiltelefon - ha a teljesítmény a fontos.
Huawei Mate RS - ha a kamera is fontos, de utóbbi nehézkes a magyar beszerzése.
Azért némi konkrétumokat is írhatnál. Mert ebben a kategóriában mind olyan telefon van, ami biztos, hogy ki fog bírni jó pár évet. Hogy most mi néz ki jól, az meg szerintem szubjektív. Valakinek ez tetszik, valakinek az. (Nekem pl. a Mate 20 Pro kamera elrendezése tökre tetszik, másnál meg undort vált ki, szóval érted.)
Kezdjük mondjuk ott, hogy Android vagy iOS? Mert ha utóbbi, akkor elég könnyű a választás, mivel ezért a pénzért ott van egy másik válaszoló által is említett iPhone XS.
Ha Android, akkor pedig szóba jöhet többek között a(z):
- Huawei Mate 20 Pro (nekem ilyen van, így ha érdekel, erről tudok részletesen írni)
- Samsung Galaxy Note 9 és S9
- OnePlus 6T
- Xiaomi Mi Mix 3
- Valamint még igaz nem jelentették be, de valószínűleg ebben az ártartományban fog indulni a Samsung Galaxy S10 is.
Nagyjából most ezek jutnak eszembe, de biztos lehetbe még bővíteni a listát. Mindegyik mobil más és másban is jobb a másiknál.
Ezért mondom, hogy némi konkrétumot még írjál, hogy tovább tudjuk szűkíteni a kört!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!