Milyen telefont vegyek? Kicsit bővebben leírtam a dolgokat, kissé tanácstalan vagyok, és jol ki akarok jönni a pénzből, tehát?
Nos,nem volt sok az eletemben,úgyhogy tapasztalat sok nincs. Mondok 1et, valaki azt mondja jó, valaki azt,hogy volt neki , de hamar meghalt, van aki szerint inkább ezt,inkább azt,stb stb. De ha leirom az igényeim talán az pontosabb...
Akku:lehetőleg valami jó minőségű, strapabíró, nagy kapacitású legyen. Ez talán nekem a legfontosabb...nem akarok lemerülni, a jelenlegi kihal nagyon rövid idő alatt már,nem is nagy akku mondjuk,de már az utolsókat rúgja,plussz ha már veszek,valami minőség jó lenne mellé, csak az akku az egy kényes dolog lenne,hogy kihangsulyozzam. A rászánt penz...hat gyűjteni tudok, viszont ha pl van két telo, ebből az egyik 100x jobb,de ugyanannyiba kerül..ertitek.. Mit ajánlotok? Tapasztalat,egyebek is jöhetnek. Vagyis?
Azért egy ártartományt írjál, hogy mennyit tudsz rá szánni.
Rendben, sokáig bírja az akku, de ezen kívül mennyire fontos továbbá a telefonban lévő hardver? Csak alapdolgokra (e-mail, Facebook, netezés) használnád vagy játékra is?
Kamera milyen lenne jó? Valami profibb vagy egy teljesen átlagos is elég?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!