Nos, tanácstalan vagyok,18 évesen nem tudom, hogy hova menjek továbbtanulni. Felvettek egyetemre. De nem akarok menni?
Hasonló problémám van; felvettek egy olyan szakra, ami már nem igazán érdekel, és én is külföldre szeretnék menni, de a szüleimnek nem tetszik az ötlet, de tuti kimegyek... Na mindegy, én valami szakmát ajánlanék, okj-t, vagy győzd meg anyudat. :D
Egyébként hova vettek fel és miért nem akarsz menni? Ha publikus...
Na most jönnek a lepontozások.
De, hogy engedheted meg , hogy anyukád döntsön helyetted? Ez a te életed.
A másik meg , hogy herótom van az olyanoktól akik bejelölnek egy szakot, de jaj mégsem oda akarok jeligével sír a szájuk. Gratulálok, ezzel elvetted a helyet egy olyantól aki valóban azt akarta volna tanulni...
Bocs, de ez az igazság
Kedves második:Miért halasztottál?
Kedves első kérdező:nos az okát nem tudom...én sem
utolsó vagyok.
tényleg nem bántásból írtam, de hidd el, így ha beiratkozol ha nem nem marad meg az az egy hely. szerintem kezd el, és hátha megtetszik és folytatod, vagy otthagyod igaz, így elmegy 2 támogatott féléved. szerintem menj okj-ra, vagy halassz és dolgozz valamit, de ezzel nem fogsz sokat keresni így, de legalább lesz valami pénzed.
Kár, hogy a pénz a legfontosabb...
Jobb, ha valami olyan helyre mész ami elsősorban nem hivatást hanem karriert ígér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!