Új telefont vegyek?
Most egy másfél éves, 30.000 forintos Huawei-em van, és már eléggé akadozik, az akkumulátor nagyon gyenge, fotók sem szépek, és kevés a tárhely.
Amiken gondolkoztam:
-Apple Iphone SE
-Apple Iphone 6S
-Apple Iphone 5s
-Huawei P20 lite
Nagyon szeretnék Apple terméket magamnak, de még csak Androidosom volt. Sokan mondják, hogy az Iphone nagyon szar minőségű, és felfújják az egészet. Max. 40.000-100.000 forintot tudnék kifizetni érte. Szerintetek hogy döntsek? A válaszokat előre is köszönöm! :)
Ellenben nagyon drága
Tehát nem rossz telefon, hanem az ára nem éri meg. Túl aratott. Remélem megérted az erveimet
Ha a maximumot nézzük, tehát 100 ezer ft, akkor én használtan vennék. Iphoneokat felejtsd el. Írod, hogy a mostaninak gyenge az akksija. Iphoneoknak is az. Személy szerint Huawei p20-at vennék használtan. 100 ezerér van fent nem is egy és az alkudozás sincs megtiltva, 85-90-ér hozzá lehetne jutni. Amiket én láttam fent, azokra volt még 1-1.5 év garancia is. Ha használtan veszed csak olyat vegyél, aminek van számlája.
Így lenne egy elég erős telefonod jó kamerával, sok tárhellyel.
2. válaszoló egy idióta , és marhaságokat beszél
én nem fogok neked tanácsolni mindenféle gagyi ázsia vackot (Xiaomi és társait)
ha ebbe a 4 be gondolkodunk
nekem a huawei kamerája nem tetszik , túlszaturált nekem
meg a lite verziók gagyik
5s már régi
6s vagy se , jó kérdés
hátlapi kamera ugyanaz a kettőbe
de az előlapi a 6s be jobb mint az se be
se ből a 3d touch hiánya nem üt sziven olyan sok embert
de szerintem 100 körül lehet venni használtan hetest ami viszont jobb
mivel nekem tetszik az ios , és én tisztába vagyok h miért annyi a ram és miért ilyen proci van az iphoneba és miért veri ezekkel mind az összes androidot
így én a 6s t mondanám ha e négy termék közűl kéne választani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!