Szerintetek milyen telefont vegyek max.35ezerig?
Figyelt kérdés
Mobiltelefon vásárlás előtt állok!Hosszú távra szeretnék valami jó mobiltelefont!Használtan esetleg újonnan!Nem vagyok márkakedvelő de ha lehet valami samsung esetleg sony !de bármit meghallgatok ....
Mire használnám !?:-Internetezés,film nézés,játékok futtatására,Facebook,messenger,és fontos hogy jó legyen az első/hátsó kamerája!
A válaszokat előre is köszönöm ! !
2017. aug. 28. 21:43
1/1 anonim válasza:
Szia! Én ajánlanám neked a Lenovo k6-ot, 2 gb ram, ujjlenyomat olvasó, 16gb tárhely, 8 magos 1,4 ghz-s proci, full hd!!! Kijelző,5 col, a kamera 13 mp, nagyon szép képeket csinál, én 3 hónapja használom, semmi bajom vele!!! 40 ezer forint újjonan. Samsungot nem ajánlanám, esetleg még sonyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!