Mit tegyek? Ellopták a telefonom!
Figyelt kérdés
2 hete kaptam a szülinapomra egy IPhone x telefont, és pénteken ellopták.. Szerintetek mit tehetek?2019. jan. 20. 15:39
1/6 anonim 

válasza:

Ha androidos lennél,akkor tudnák segíteni,a neten keresztüli nyomkovetésben,de így sajna nem... :(
2/6 anonim 

válasza:

Ezért nem veszünk senkinek ajándékba ilyen drága dolgokat. Nem fogja fel mennyibe került és nem vigyáz rá rendesen. 2 hét alatt elhagyni egy telefont... Állj oda a szüleid elé és mondd meg hogy éretlen vagy és nem tudsz vigyázni a dolgaidra és nem kérsz tőlük sem dolgokat sem zsebpénzt amíg ezeknek az áraiból össze nem jön az elhagyott telefon ára. Ha meg van egy kis zsebpénzed vegyél belőle egy pár ezer forintos nyomógombos telefont, azt talán nem "lopják" el.
3/6 anonim 

válasza:

Mivel ketten már kioktattak, így én már nem teszem meg, helyette segítségként berakom ide ezt:
Ugyanakkor nem akarlak elkeseríteni, de szerintem kezdj megbarátkozni a gondolattal, hogy már nem lesz meg az iPhone-od!
4/6 anonim 

válasza:

Rendőrségi feljelentés volt már? Illetve, gondolom, ha telefonra telik, akkor biztosítás is van, nézd meg, hogy kiterjed-e a esetre.
5/6 anonim 

válasza:

"Iphone keresése" funkcióval meg lehet találni, ha be volt kapcsolva. Nem is értem, hogy a kettes miért írja, hogy nem lehet, látszik, hogy nem volt még soha a kezében iPhone, és úgy ír róla véleményt, hogy nem is ismeri. Ez viszont mindent elmond a jelleméről.
6/6 Ypszilon1980 

válasza:

Ez nagyon durva amúgy.
Mondjuk egy ilyen telefonra már illik biztosítást kötni, de ahhoz kell rendőrségi jegyzőkönyv szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!