Segítség ellopták a telefonom?!
A telefonom 16án eltűnt hohy ellopták e nem tudom. De a lényeg hogy betudtam azonosítani hogy hol van. A sony rendszere lezárta, azzal a szöveggel, hogy köszönjük, hogy megtalálta, értesítési telefonszámmal. A telefon megtalálója nem akarja leadni, próbál belépni. Tudom hol, milyen wifi hálózaton. Egy négy emeletes házban. Hogy rendezzem ezt le? A rendőrség csinálna valamit? Vagy csak ülnének rajta?
Köszönöm előre is a segítségeteket!
Tipp ha valaki elvesztené a telefont
(Megelőzés képpen)
1. Hely meghatározás legyen bekapcsolva, sose kapcsolja ki se a netet!
2. Mindig jelszóval védjed le ne mintával!
3. Google be légy bejelentkezve, mindig, rendeld a fiókodhoz a telefonod!
4. Google dashboard, find my android alkalmazás! ( ha sony, v samsung nekik is van saját find devices cuccuk)!
5. Zárold a képrenyőt a felületen. Amin megadod a szöveget is h min, hol érjen el! Vagy vigye be a legközelebbi rendőrségre!
6. Ne tiltsd le a telefont. Hagy használja, ha letiltod nem tudja és jevesebb az esély h megtalálja. Hagy próbálkozzon, belemászni, sim kártyá bele tenni stb. A szolgáltató rendszere menti ezeket a próbálkozásokat sokat n tud vele mert a biztonsági rendszer (google, sony, samsung stb.) Ezt akadályozni fogja és minnél többször próbálkozik annál több info rögzül!
Lehet n segítettem sokat, de aki olvassa vagy így járna. Hátha segít megelőzni vagy elég infóhoz jutni a teló tulajdonosát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!