Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Elloptàk a SamsungA3as előfize...

Elloptàk a SamsungA3as előfizetèses telefonom. Ki fog egyàltalàn dizetni a biztosìtò?

Figyelt kérdés
Most telefonàltam be a Telenor ügyfélszolgàlatra, hogy tiltsàk le a kàrtyàt. Van rajta törèskàr, ès lopàsbiztosìtàs. Viszont be kell mennem a rendőrsègre feljelentèst tenni, de azt olvastam a biztosìtò papìrjàn higy csak kizsebelesre fizetnek! Mellőlem loptàk el.. mit csinàljak? Nagyon ideges vagyok.. az előfizetèsem ugyan ùgy mwgy tovàbb, csak ràmtukmàlnak egy rosszabb telefont, vagy mi lesz?

#lopás #telefon biztosìtàs #zsebtolvajlàs;
2018. okt. 20. 11:13
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
58%

"ràmtukmàlnak egy rosszabb telefont, vagy mi lesz?"

Annál rosszabbat nehezen... Megteszed a feljelentést aztán veszel magadnak másikat.

2018. okt. 20. 11:19
 2/24 anonim ***** válasza:
mond azt, hogy a zsebedből vette el, szerintem ennek tekintetében ugyan mindegy, a telefon úgy se lesz meg, de legalább a biztosítód fizet
2018. okt. 20. 11:19
 3/24 A kérdező kommentje:
Du. tudok csak bemenni, mert dolgozok.. ès ha elkezdenek olyan kèrdèseket, hogy mièrt nem vettem èszre? Amùgy pont egy olyan helyen törtènt, ahol fizikailag lehetetlensèg a kizsebelès.. mert eszrevettem volna.
2018. okt. 20. 13:03
 4/24 anonim ***** válasza:
feltünt de elszaladt, de akkor is a zsebedből vette ki
2018. okt. 20. 13:05
 5/24 A kérdező kommentje:
Ebben az a rafinàltsàg, hogyha valakit kizsebelnek, ès nem a tömött metròn vagy buszon van, rögtön ki fogja talàlni a biztosìtò hogy elhagyta ès csak kèpzelődik...
2018. okt. 20. 13:06
 6/24 A kérdező kommentje:
Basszus. Elszaladt... es hogy került oda egy kihalt helyen? Amùgy ott felejtettem egy 10mp.re a buszmegàllò padjàn, amèg megnèzten egy eltűnt kutyàs plakàtot. Senki nem volt ott csak egy csöves forma pàr mèterre. Mire visszanèztem se a csöves, se a telefon. Tehàt reszben hibàs vagyok. Ha ùgy vesszük ilyenkor mèg ha ki is zsebelnek, akkor is azt mondhatjàk hogy mèrt nem zippzàras vagy belső ssrb zsebbe tettem. Tudom milyenek. Èn meg fizethetem a 100 ezres mobilra a rèszleteket.
2018. okt. 20. 13:11
 7/24 A kérdező kommentje:
A bizrositàssal együtt igy havi 20ezer a szàmlàm.
2018. okt. 20. 13:13
 8/24 anonim ***** válasza:
És ez kit érdekel, rajtad kívül?
2018. okt. 20. 13:13
 9/24 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de ha nem èrdekel, mèrt nèzted meg a kèrdèst? Kötözködhetnèked van?
2018. okt. 20. 13:24
 10/24 anonim ***** válasza:
52%

"de azt olvastam a biztosìtò papìrjàn higy csak kizsebelesre fizetnek"

Pedig jellemző elkövetési forma még az is, amikor az utcán egyszerűen kikapja a kezedből és elszalad. Arra sem fizetnek?

2018. okt. 20. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!