Elloptàk a SamsungA3as előfizetèses telefonom. Ki fog egyàltalàn dizetni a biztosìtò?
Figyelt kérdés
Most telefonàltam be a Telenor ügyfélszolgàlatra, hogy tiltsàk le a kàrtyàt. Van rajta törèskàr, ès lopàsbiztosìtàs. Viszont be kell mennem a rendőrsègre feljelentèst tenni, de azt olvastam a biztosìtò papìrjàn higy csak kizsebelesre fizetnek! Mellőlem loptàk el.. mit csinàljak? Nagyon ideges vagyok.. az előfizetèsem ugyan ùgy mwgy tovàbb, csak ràmtukmàlnak egy rosszabb telefont, vagy mi lesz?2018. okt. 20. 11:13
11/24 A kérdező kommentje:
"Bizony te voltàl ostoba" te meg idejàrsz fölènyeskedni èrtelmes vàlasz helyett. Itt vadàszol olyanokra akikbe bele lehet rugni mert èpp nincsenek otthon? Sajnos egyre több ilyen van ezen az oldalon. :-( Primitìv, bekèpzelt, unatkozò gyerekek osztjàk az èszt, ès màs bajàn röhögnek.
2018. okt. 20. 13:28
12/24 A kérdező kommentje:
Utolsò, köszi ez nem rossz, lehet ezt fogom mondani....
2018. okt. 20. 13:29
13/24 anonim válasza:
"Primitìv"
A primitív inkább az az ember, aki elhagyja az értékeit, aztán a biztosítót akarja átverni. Nem kicsit szánalmas.
14/24 A kérdező kommentje:
Nem hagytam el te szerencsètlen. Olvastad? Te egy biztosìtàsi ügynök vagy? Vagy a biztosìtò droidja? Persze csak fizesse a sok hülye a biztosìtàst mi? Ùgyis kimagyaràzzàk hogy ő a hibàs... volt màr pàr ilyen ügy a "törtènelemben'.
2018. okt. 20. 13:34
15/24 anonim válasza:
"Nem hagytam el te szerencsètlen."
"Amùgy ott felejtettem egy 10mp.re a buszmegàllò padjàn"
Aha. Idióta marha. Kíváncsi lennék, mit keresett egyáltalán a padon...
16/24 A kérdező kommentje:
A mobiltól amùsz kb 5 mèterre tàvolodtam el, szerintem amikor elfele mentem akkor surrant oda az ürge.
2018. okt. 20. 13:37
17/24 Ypszilon1980 válasza:
Rendőrségen feljelentést teszel és azt mondod, hogy a zsebedben volt mindvégig, onnan lophatták csak ki. Másra azért nem fizet a bizti, mert akármennyire is biztosítás, de neked sem szabad olyan körülményeket teremteni, hogy ellophassák. Vagy mondd azt, hogy a hátitáskádban volt egy cippzáros rekeszben és ezért nem vetted észre, hogy kilopták. Légy nyugodt, a zsebtolvajok úgy csinálják, hogy ne vedd észre. El kell olvasni a feltételeket mielőtt egy ilyen biztosítást megkötsz és abban benne van, hogy mik a kizárások és mik azok az opciók amiért fizetnek.
18/24 anonim válasza:
Igazság szerint mindenképpen bűncselekmény áldozata vagy, hiszen egy véletlen otthagyás sem jogosít fel senkit a lopásra:
19/24 Ypszilon1980 válasza:
Az bűncselekmény annak, aki ellopja.
De a biztosító azért nem fizet, ha te nem teszel meg mindent annak érdekében, hogy ez megtörténjen. Evidens, hogy ha kirakod egy padra és 5 m-re elmész tőle, akkor sokkal nagyobb az esély arra, hogy ellopják, mintha a zsebedben van, vagy nálad.
20/24 A kérdező kommentje:
Nyilvàn nem gondoltam, hogy az ott lèvő ember egy tolvaj. Azèrt hagytam ott, mert nem volt semmi furcsa èrzèsem. A kötözködő meg lehet, ha azt ìrtam volna, hogy betörtek hozzàm ès elvittèk s zongoràt, abba is belekötne , hogy mèrt nem vittem magammal:-) Aki ellopta, tudta, hogy az enyèm ott a padon!
2018. okt. 20. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!