Hátlapi kamera (fotó,videó egyaránt) a legfontosabb. Valamint a mindennapi használat.
2019. jan. 19. 22:38
1/9 anonim válasza:
6T
2019. jan. 19. 22:42
2/9 anonim válasza:
Hátlapi kamerában szerintem abszolút az S9 a nyerő. Nagyon profi képeket csinál sötétben is. Nekem mindennnapi használatban is kiváló, hardvere is elég erős hozzá hogy az aktuális legrendszerigényesebb játékokat is gond nélkül futtassa. Ja meeg nekem nagyon bejön a hajlított kijelző is
2019. jan. 19. 22:48
3/9 anonim válasza:
Mate 10 Pro
2019. jan. 19. 23:30
4/9 anonim válasza:
Én a OnePlus 6T-re tenném a voksom.
Azt igaz nem tudom, sötétben milyen képeket csinál, de nappal biztos csinál legalább olyan jó fotókat, mint az S9. Főleg, hogy hardverileg a kamerái jobbak is. (20 és 16 MP, míg az S9-ben csak egy 12 MP-es van hátul. Elöl pedig a OnePlus-nál egy 16 MP-es, az S9-nél pedig egy 8 MP-es kamara rejlik.)
Nagyobb az akksija is a 6T-nek (3700 vs. 3000 mAh) és legalább 6 GB RAM van benne. (Míg az S9-nek csak 4.)
Frissítések kapcsán mindegyik rendszer már 9-es Android-ot használ, de szerintem a OnePlus a hallottak alapján jobban támogatja a korábbi modelljeit is. (Az Android 9-et pl. már az 5-re és az 5T-re is kiadták már, míg pl. a Samsung esetében az S8-as modellek meg majd csak ilyen február környékén kapják meg.)
2019. jan. 20. 07:22
5/9 anonim válasza:
Ja igen, viszont amiben mindenképpen jobb az S9, hogy:
- vízálló (azért egy 100+ ezer Ft-os árú készüléknél ez nem mindegy)
- van rajta jack
Így esetleg ezek miatt még el lehet gondolkodni azon, hogy az S9-et válaszd, de ha nem olyan fontosak ezek, akkor szerintem a 6T jobb választás.
2019. jan. 20. 07:25
6/9 anonim válasza:
Oneplus 6T .
2019. jan. 20. 07:56
7/9 anonim válasza:
S9 a leírtak alapján.
Ha fontos a sallangmentes szoftver abban az esetben a Oneplus 6T.
2019. jan. 20. 09:31
8/9 anonim válasza:
S9 ez rendes telefon nem kínyái.
2019. jan. 20. 14:43
9/9 anonim válasza:
Én is samsung párti voltam. Jelenleg egy s7 edge-m van, aminek a kamerája nagyon jó, nagyon szép képeket és videókat csinál mind nappal és mind este. Viszont nagyon túl van árazva. Sajnos a samsungnál és még pár márkánál a nevet fizeted meg. Olcsóbbért és ugyanilyen hardverekkel kapsz jobbat és én is a oneplus-t ajánlanám. A OnePlus 6-ról olvastam, hogy a kamerája nagyon jó, viszont "vizesek" a képek, tehát ilyen kékes árnyalat van benne vagy nem is tudom, de erről olvastam a legtöbbet, hogy ez az egyetlen negatívum benne. Természetesen egyetértek azzal, hogy a samsung veri fotó készítésben. Viszont ár/érték arányban a OnePlus a nyerő. Ha nem olyan sürgős még a telefonvásárlás, akkor én a helyedben mindenképp megvárnám a OnePlus 7-et én is így teszek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!