Honor9, Galaxy S7, Oneplus 5 vagy Honor 8Pro - Melyiknek van a legjobb fényképezoje?
A Honor 9 kamerája szinte semmit nem fejlődött a 8-hoz képest szóval egy erős közepes, az S7 még mindig az egyik legjobb kamerával rendelkezik annak ellenére hogy kicsit túlszaturált képeket csinál,O+5-nek nem a kamera az erőssége, a Honor 8 Pro kb. olyan képeket csinál mint a P9 szóval nem rossz az sem.
Szerintem az S7 a legjobb ezek közül ha a kameráról van szó, bár a Honor 9 és az O+5 időtállóbb és azok közül pedig egyértelműen a O+5 jobb.(jobb támogatás,sokkal erősebb SoC,kevesebb hőtermelés,a leggyorsabb telefonok egyike)
Ha a gyorsaság, stabilitás az egyik fő "célpont", akkor ezek közül egyértelműen a 1+5.
Az első viszonylag szépen felvázolta a témát.
Én még annyit hozzátennék, hogy a hivatalos oldalról már nem tudsz rendelni 1+5 készüléket, kifogytak. Még talán hazai boltókból letudsz csapni egy példányra.
Elég sok "hír" terjeng, hogy megfog jelenni egy 1+5T modell is, de ez még koránt sem biztos.
Koszi szépen a válaszokat. Nem Magyarországi vagyok, nálunk a helyi boltokban már nem kapni OnePlust. Ugy hogy azt hiszem akkor marad az S7. Nagyon tetszik a Honor 9, csak azt olvastam hogy fellevegosodnek a védouvegek a lekerekített uvegu telefonokrol. Es ugyebár a Honor9nek enyhén a széle le van kerekítve. AZ az egy ok, ami miatt tartok tole. Meg azt se akarok, hogy most akkor a vedouveg legyen az, ami ugymond lekicsinyíti feleslegesen a használhato uvegméretet. Esetleg ezzel van valakinek tapasztalata, hogy mennyire jol tartja a HOnor 9 (vagy más hajlított uvegu) a védouveget?
Koszi
Egyébként még annyit hozzátennék, hogyha már S7 széria, akkor inkább az Edge modellt válaszd.
Hogy miért? Mert az akkumulátor 600!!mAh-val nagyobb benne, ami óriási különbség.
Érdekesség: Mai csúcsmobilok közül az S7 Edge szerepel a toplistán, mint üzemidő szempontjából.
"Nem Magyarországi vagyok, nálunk a helyi boltokban már nem kapni OnePlust."
Románia tényleg értelmesebb ország. Ők nem árulnak adatlopó hulladékokat.
Amúgy S7, ha ezek közül kell válaszolni.
Szerintem is az s7-nek van a legjobb kamerája.
#7 a oneplus miért lenne hulladék? A oneplus nem lop adatokat, csak adatokat gyűjt arról hogy milyen programokat használunk meg ilyenek, hogy jobban tudja segíteni a felhasználói élményt. DE amúgy ki is lehet kapcsolni, azt a lehetőséget amivel gyűjti + hírekből lehetett olvasni, hogy leálltak az adatok gyűjtésével.
#7 a oneplus miért lenne hulladék? A oneplus nem lop adatokat, csak adatokat gyűjt arról hogy milyen programokat használunk meg ilyenek, hogy jobban tudja segíteni a felhasználói élményt. DE amúgy ki is lehet kapcsolni, azt a lehetőséget amivel gyűjti + hírekből lehetett olvasni, hogy leálltak az adatok gyűjtésével.
Ilyen szinten modjuk mindenki adatot lop...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!