Melyik Xiaomit érdemes venni?
Sziasztok, nagyon gondolkodom hogy vajon melyik telefont lenne érdemes megvásárolnom:
Xiaomi mi a2 lite 4/64
Xiaomi mi a2 4/64
Xiaomi redmi note 5 4/64
Xiaomi redmi 6 pro 4/64
Köszi a válaszokat.
Redmi-széria: alsókategória
Redmi Note és Mi A-széria: középkategória
Pocophone: közép-felső kategória
Mi és Mi Mix-széria: felsőkategória
Döntsd el, hogy mire van szükséged, mennyi pénzed van rá és ezek alapján válassz egyet. Mi ezt nem tudhatjuk helyetted.
Amelyik neked tetszik azt vedd meg.
Nekem pl egyik se éri meg.
Sajnos én Mi A1-et vettem, de nagyon megbántam, de neked attól még bejöhet.
Eddig csak legendákat hallottam a lefagyás és magától újraindulásról. Viszont amióta kijött az új frissités, azóta naponta tapasztalom.
Ha számít az akku, akkor a Redmi Note 6 Pro vagy a Redmi Note 5. (Kvázi tök ugyanaz a 2, csak a Redmi Note 6 Pro kicsivel nagyobb.)
Ha nem és inkább a teljesítmény, meg a kamera, akkor meg a Mi A2.
A Redmi 6 Pro-ban nincs B20 frekvencia, ugyhogy Magyarorszagon egyes helyeken lassu lesz az interneted.
En a Mi A2-t vennem, tobb ismerosomnek is az van.
Csak arra figyelj, hogy ne a Xiaomishop.hu-tol vedd, mert konnyen megeshet, hogy hetekkel kesobb kapod meg, mint igerik. En az Eustock.eu-t, vagy a Xiaomi.hu -t ajanlom. Az Eustock lesz az olcsobb, a Xiaomi.hu pedig a hivatalos forgalmazo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!