Asus zenfone 3max vagy 4 max vagy valamelyik xiaomit érdemes megvenni?
Melyik készít szebb képet, illetve melyiknek jobb az aksija? Zenét hallgatni melyik jobb? Tapasztalatok érdekelnének.
Előre is köszönöm.
Szia, neked is megírom, hogy nézz rá esetleg a www.zenfone.hu oldalra!
Eddig ugyan lehetett keresni itt ZenFone 4-et is, árral és specifikációval, de most már az új ZenFone 5 van fent.
Van köztük egy termék a MAX PRO, ami az amit keresel, persze lehet inkább az ár miatt választanád a régebbi kategóriát, az nyilván olcsóbb, ha még beszerezhető valahol.
Az újat kipróbáltam, használtam 1 hétig, és nagyon jó véleményem szerint, minden téren!
Stock Android van rajta, amit én jobban csípek mint bármi UI-t amit a gyártók rátesznek, ez nekem nagy plusz!
Az akku kérdés nélkül piacvezető, nagyon jó!
Hardver alapvetően bármilyen célre tökéletesen elég.
A kamera nem rossz, de kiemelkedőnek azért nem nevezném, itt még biztosan fog fejleszteni a jövőben az ASUS.
Összességében egy nagyon jó vétel a MAX PRO.
Előtte MAX-om nem volt, csak sima ZenFone 4-em, én sok családi fotót készítettem vele, és meg voltam elégedve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!