Iphone 6S 2019-ben?
A 14éves lányomnak venném a telefont ha jól sikerül a felvételije.
Mit gondoltok, van értelme még 6S-t venni?
Az a 2014-es (ha joltudom) telefon siman adja azt a teljesitmenyt ,mint a most szeptemberben megjelent Galaxy J4+ .
Tehat ,ha anyagilag belefer akkor nem lesz csalodas.
Vegulis enis adom a #3-as valaszat.
Vagy lenezik ,mert regebbi iphoneja van, vagy leszoljak az iphone utalok (akik sok esetben azert utaljak mert nincs penzuk ra ,vagy hasznaltan vettek egyet amivel sz∆rul jartak)
Szia!
Hát saját véleményem szerint félnék venni 2019-ben Iphone 6s-t mivel pár hónap múlva 5 éves és ha jól tudom már rég nem gyártanak 6s-t.Vagyis áll az áruházakban/internetes oldalakon és már 1 éves az tuti és max használhatod 2 évet...ha már veszel Iphonet akkor szerintem 7-est vegyél ami így is már 3 éves....
Ennyi pénzből én inkább telefont vennék.
Pocophone F1
Huawei P20 Lite
Honor 10
Az aksija kicsi, azaz hamar lemerül a telefon. Már nem gyártanak, így tényleg ott áll évek óta a polcokon, a szoftvere kezd belassulni. Bár tényleg jó játékokhoz és Facebookhoz, engem pl az aksija nagyon zavar.
Tényleg egy Huawei vagy Xiaomi, esetleg Honor ma már sokkal többet ér.
Az IPhone-t amiatt dicsérik, mert drága, és azt hiszik, h jo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!