Megéri most? (2018/2019-ben? )
Szeretnék venni karácsonyra,egy IPhone 6s-t a húgomnak. Most lett 11 éves ,és minden álma egy IPhone. Szerintetek megéri úgy,hogy nem használt,120E ft,És egy olyan embernek,akinek még soha nem volt IPhone-ja ? (Szóval kezdő ?) Szerintem Karácsonyra oké. Megér a húgom bőven 120E ft-t...Olyanokat kérdeznék,akinek volt már IPhone 6/6s telefonjuk.
Ketryn/18/L
11 évesen az álma egy iPhone... hááát, vannak gondok. Vagy csak én vagyok túl öreg. Sebaj
Lényegre térve, én inkább nem venném, nem feltétlen jó ötlet 2018-ban egy ilyen "öreg" telefont venni, újonnan. Jóval olcsóbban tudsz venni egy használt 6-ost, vagy ugyanennyiért egy iPhone 7 Plust (használtan, akár 128GB, szerintem best-buy). Ha mindenképp újat szeretnél neki venni, akkor marad a 6os (bár még az is 130ezer normális boltban), de én azért gondolkodnék a helyedben egy használt (de garanciás!) 7/7 Plus vásárlásán (hardverapron találsz pár jó hirdetést) .
#6 Ha normális embertől veszi, gyári garanciával, akkor semmi probléma nem lesz.
Ha az ismerőseid a sarki GSM boltból veszik a hulladék használt telefonokat, akkor ne csodálkozzanak hogy tönkrement.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!