Milyen iphone-t érdemes venni 2018/2019-ben?
Építőiparban dolgozok(ács munka) és valami olyanra lenne szűkségem ami bírja is. Korrábban volt egy SE-m ami többször kiesett a zsebemből tokom nem volt, de jól bírta, végül egy nyaralás alkalmával a Balatonba pottyan 3-4mp-re és vége lett.
Az Xr-t néztem ki, mert előfizetéssel 16-ból megvan...
Az i8 olyan 11-12 lenne, az i8 plus meg szinte drágábban jönne ki az Xr-nél.
Xs és Xs max ért én nem fogok 27.000Ft fizrtni havonta az biztos.
De azon is elgondolkoztam, hogy használtan veszek egy i7 vagy i8at.
Nem tudom..
A helyedben Iphone SE-t vennék újra, hozzá egy páncélt, kb ilyet:
Olyat amire pénzed van.
Pl az Iphone 6S 32 Gb-os most jó árban van több helyen, utolsó darabok, olyan 100.000 körül van.
Vagy 7-es vagy 8-as.
Ha meg van 600.000-ed akkor egyértelmű hogy XS max. :D
Veszek egy ilyen páncél tokot a leendő iphoneomhoz. Ment a zöld egyébként mindenkinek. Nagyon jók ezek a strapa telefonok csak jó lenne ha csúcshardveresek lennének és jó képet csinálnának.
Azért kell iphone, mert megszerettem az ios-t és gyors és az earpodsomról se akarok lemondani :D
Elgondolkoztam egyébként egy 2018-as ipadon is, mert 120 ért már 128gb-os kap az ember, és igaz a 3 éves i7 harverét kapod hozzá A10 fusion-t de nekem az A9 chip is bitang jó volt a SE-n.
Csak, én sokat fotózóm és most küldözgessem át a képeket folyton a telefonomról az ipadra és hasonlók lennénrk, nem tudom :(
Viszont az egyik iPhone riválisnak - Samsung Galaxy S sorozatnak van Active változata is, ami a strapatelefont jelenti.
S8 Active változata: [link]
S9 Active: [link]
(viszont ez is sokba kerül)
Remélem tudtam segíteni, viszont írtad, csak iPhone lehetséges, úgyhogy vagy veszel egy armori cover-t, vagy fóliáztasd be (vannak strapa fóliák is, WestEnd és Aréna bevásárlóközpontokban van, nézz körbe).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!