Nektek is gyorsan merul a telefonotok?
Figyelt kérdés
1hete vettem egy s9et.
Es pl 100%rol 90re kb 20-30perc egyszeru bongeszessel.
2019. jan. 3. 06:05
1/20 anonim válasza:
Egy vadiúj flagship telefon akkor merül gyorsan, ha néhány szirszar akkuzabáló felesleges fos appot telepítesz rá ész nélkül.
2/20 anonim válasza:
Ha jó a telefon meg az akku akkor mindegy mit csinálsz, nem merül gyorsan.
3/20 A kérdező kommentje:
Nincs semmi rajta
2019. jan. 3. 06:56
4/20 anonim válasza:
Akkor vidd vissza oda ahol vetted
6/20 anonim válasza:
Ez történik akkor, amikor szar Samsungot veszel.
Nem, az enyém nem merül gyorsan. Jelen pillanatban 52%-on vagyok és 1 nap 6 órája vettem le a töltőről. Van benne kb. 1 óra játék, 2 óra youtube-ozás 1080p-n, 2-3 óra böngészés, twitter, insta, ilyenek. Látod mi mindent lehet, ha nem szart vesz az ember?
7/20 anonim válasza:
Kell az aksinak par feltoltesi ciklus mire beall a maximalis kapacitasa. Lenyeg azbhogy soha nem szabad lemeriteni teljesen.
8/20 anonim válasza:
Miért kéne pár feltöltési ciklus ?? Mesélj róla kérlek.
9/20 anonim válasza:
De mennyi idő alatt merül le?
Nekem sem marad 100%-on, ha használom, de két napig simán kibírja, pedig használom rendesen.
Ez szerintem nem gyors merülés, a legtöbben naponta vagy naponta többször is töltik a telefonjukat.
10/20 anonim válasza:
Az enyém kb. fele ilyen gyorsan merül csak és ugyanekkora akku van benne, mint az S9-ben, mondjuk jóval gyengébb telefon, az tény! Ettől függetlenül szerintem fél óra netezéssel 10% az nagyon sok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!