Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone tulajdonosok! Milyen...

Iphone tulajdonosok! Milyen gyorsan merül a telefonotok?

Figyelt kérdés
Iphone 5-ösöm van és minden este töltenem kell, napközben alig nyomkodom de mégis délutánra teljesen lemerül, kb óránként csökken 10%ot még akkor is ha hozzá se nyúlok. Beállításokban már szinte mindent kikapcsoltam, nem megy a helymeghatározás se, wifit is kikapcsoltam, bluetootht, éretsítéseket és mégis... Normális ez? Nektek milyen gyakran kell töltenetek?
2013. dec. 4. 16:43
 1/2 anonim ***** válasza:
2 nap után
2014. márc. 5. 12:47
 2/2 Zakathol ***** válasza:
Olyan használat mellett mint amit te itt leírtál, nekem is 2 napot bír az 5s-em. Manapság viszont elég sokat nyomogatom, wifi/3g a nap 80-ban megy, valamint a képernyő is elég sokat aktív - üzeneteket írok, fb, viber, twitter stb.
2014. márc. 5. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!