Milyen gyorsan merül a telefonotok?
Nekem ma:
21 óra alatt 8óra 11 perc Screen on time volt, nem nagyon volt energiatakarékos mód, folyamatosan ment a wifi és kb közepes fényerő.
Nálatok ?
Ez amit leírtam mennyire reális egy csúcsmódelnél ?
magyarul 8h11m ideig volt bekapcsolva a képernyő?
már már hihetetlen :D bár olvastam hasonló értékeket, "bizonyíték" nélkül
milyen telefon ez a "csúcsmódel"?
galaxy s7 edge :)
hát úgy volt, hogy leszedtem a töltőről este majd használtam kicsit.. lement 81%-ra éjjel merült kb 5-6%-ot és 76%-ról reggel 6-ttól nyomogattam elég sokat meg játszottam vele és olyan 3 fele volt 5%-on..
Teljes képernyőidőre még aktív volt pontosan 8 óra 11 percet írt a teljes üzemidő meg 21 óra 30 körül volt.
igen, lehet kapni :)
Előrendeléssel.. tegnap megkapta mindenki aki előrendelte.
Ilyen szempontból mondjuk sok értelme nincs a telefon vs telefon összehasonlításnak max azonos típuson belül.
Mert írhatom azt hogy nekem az Xperia T 4, max 5 óra képernyőidőt bír, de köztudottan alul méretezett volt már fénykorában is az aksija. De egy Z3 Compact állítólag 10+ órát is kibír.
off:
z3c-m van.
Átlag akku idő: 41,5h (8h9m aktív)
Átlag képernyő be: 4h1m (4h49m max) (ez ugye a szóban forgott adat) gsam-mel mérve 4 hónap átlaga
ez nekem azt jelenti, hogy csak 2 naponta kell töltőre raknom, közben folyamatosan használom, nyilván nem játékra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!