Miért merül ennyire a Samsung galaxy s6 Edge telefonom, hétfőn kaptam meg a legújabb androidot a 6. 0-t és ez mennyiben befolyásolja a gyors merülést és mit tehetnék ellene, hogy ne merüljön gyorsan?
Figyelt kérdés
#telefon #Samsung #akkumulátor #Samsung Galaxy #EDGE #Galaxy #Samsung Galaxy S6 #Samsung Galaxy S6 Edge #Galaxy S6 Edge
2016. márc. 9. 06:40
1/4 anonim válasza:
Mi az hogy gyors merülés nálad? Nyilván ez használattól függ. Mai telefonok nem birnak ki egy napnál többet, hétköznapi felhasználás során. Egyébként, sokat ront az új rendszer is. :)
2/4 anonim válasza:
Csinálj egy Hard resetet, és láss csodát, nem fog annyira merülni.
3/4 anonim válasza:
Uj doridnal en is ezt tapasztaltam, higy az aksit valahogy rosszul kalibraljaks es gyorsan merül a mobil, amugy ha szerencsed van akkor nemsokara kijön valami frissites ra es megoldja a problemat ha nincs akkor pech
4/4 anonim válasza:
Szia.
Szerintem ki kell kapcsolni a programokat. Így tudsz spórolni az energiával. Minél több feladat fut a háttérben annál gyorsabban merül. Egyébként az akku karbantartás formázásnál ne hallgass senkire. Hagyd rajta 12 órát a töltőn úgy, hogy ki van kapcsolva a telefon és majd csak utána szedd le amikor letelt a 12 óra. Majd merítsd le 20 %ig. És utána megint tedd fel a töltő re. Majd amikor megint lemerült. Tedd fel újra. Had töltsön fel 100 %ra. Majd merítsd 5 % ra és újra fel. Ha így használod jó lesz 4 5 évig az akkumulátorod. Tapasztaltam. Van egy másik telefonom is majdnem 6 éves. És még 70 % os benne az akkumulátor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!