Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Csak szerintem sokkal jobbak...

Csak szerintem sokkal jobbak az Apple telefonjai az Androidos telefonoknal?

Figyelt kérdés
Szerintem ha megveszel egy uj iphone-t, es nem frissited le, akkor jopar evig ki fog szolgalni. Max akkumulatort kell majd benne cserelni, ami egy iphone 7-hez csak 10 ezer forint. Igaz, a kepernyo es a hatlap eleg draga, kb 100 ezer a ketto. De ha vigyazol ra, es nem torod be, akkor sokaig lesz egy gyors es jo telefonod. Szerintem pont ezert is rontjak el a frissitesekkel, hogy valami arra osztonozze az embereket, hogy vegyek meg a legujabbat, mert ha nem vennek meg, pl egy iphone 7 lehet akar 7-8 evig is kiszolgalna, ami azert hagyjuk meg eleg jo hasznalati ido egy telefonhoz kepest. Nektek van regi iphone-otok ami meg mindig mukodik?

2018. dec. 29. 03:04
1 2
 11/18 Szirty ***** válasza:
43%

"A top Androidos gyártók telefonjai:

- frissíthetsz amennyit akarsz, hogy naprakész legyen a telefon és ez nem jár romlással"

Nem szeretnék pálcát törni a kérdésben. Se ezt, se azt nem szeretem. De kollégám kapott céges Samsung androidos telót.

Állandóan frissíteni akart, nem engedte neki, de végül mégis frissítette magát.

Onnantól kezdve nem 7 (HÉT) napot bírt egy töltéssel hanem egy napot.

Persze biztos gigantikusan faxa szolgáltatások is megjelentek a frissítéssel, de ő csak telefonálni szeretett volna.

2018. dec. 29. 12:29
 12/18 anonim ***** válasza:
2018. dec. 29. 12:34
 13/18 anonim ***** válasza:
Csak azért raktam be ide ezt a linket, ha már frissítések...
2018. dec. 29. 12:45
 14/18 anonim ***** válasza:
2018. dec. 29. 12:51
 15/18 anonim ***** válasza:
2018. dec. 29. 12:52
 16/18 anonim ***** válasza:

Nekem régi Androidos telefon van, most is jól működik.

Aki okostelefont használ, annak muszáj időnként frissítenie. Nem csak biztonsági okokból, hanem mert 2-3 év alatt a mai internetes világban sok minden változik. A marketing és az új fejlesztések folyamatosan diktálják az iramot. Ha valaki nem használ internetet, csak telefonál, offline zenét hallgat, akkor meg minek neki okostelefon?

2018. dec. 30. 03:38
 17/18 A kérdező kommentje:
en siman meg lennek elegedve a regi iphone 4s-emmel, ha nem tette volna hasznalhatatlanna az apple a frissitesekkel.
2018. dec. 30. 22:57
 18/18 A kérdező kommentje:
vagy ha a 4s-el talán már nem is, de egy 5s-el mindenképp meg lennék elégedve.
2018. dec. 30. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!