Magas kategóriás androidos telefonoknál megröccen a rendszer?
Figyelt kérdés
Új telefont szeretnék és nem tudom milyet vegyek vagy z2 vagy galaxy s5 vagy htc one de az iphonon is gondolkozok csak nem volt még jó droidok telóm és nem tom,hogy nem fagy le és nem lassul-e le.2014. aug. 6. 12:24
1/7 anonim válasza:
De, eléggé hamar lelassul az Android (már ha alapból nem akad). Ha mindenképpen Android, akkor már HTC.
Nekem iPhone 5S-van és szerintem ez a legjobb, nagyon gyors, soha nem akad, csak jót tudok mondani róla.
2/7 anonim válasza:
A Droid-al ez a baj hogy akármilyen kategóriás is karban kell tartani de ha ezt a karbantartást jól csinálod egyáltalán nem vagy nagyon ritkán fog Megröccenni.
Viszont az iPhone epikusan jól optimizált rendszer az nem röccen
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2014. aug. 6. 13:38
5/7 Norbi658441 válasza:
DE ha leejted a iphone-t akkor összetörik,nekem Galaxy S4-em van és nagyon jó telefont,nekem bevállt,és 2év múlva is jó telefon lesz.Visszamenőleg a 2éve kiadott Galaxy S2 még mindig jó telefon
6/7 anonim válasza:
#5., miért törne össze ha leejted? :DDD Az iPhone pont ugyanolyan törékeny, mint az összes többi hasonló telefon.
Még nem tudod, de nem lesz jó telefon két év múlva. Ha frissíted az Androidot, ha nem, akadni fog, ahogy most is akad. Már a menü is.
7/7 anonim válasza:
Nexus 5 vagy Motorola moto x. Ezek nem akadnak meg neked maguktól. Optimalizálatlan alkalmazással app store ban is találkoztam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!