Huawei vagy Iphone? Melyiket vegyem meg?
a technikai infókat nézve (fényképezés, memória, dual sim, akksi,proci) , a huawei jobb. A szoftveres frissítés is gyakori, nem lassítják be a készüléket,sőt. Újabb is maga a teló. A huawei nagyobb, kifejezetten nagy már szerintem, kissé nehézkes emiatt használni (szerintem). De gyönyörű teló lett, a színváltozatok is jók, hozzá kapható okostok is hasznos. az apple is mutatós, mint mindig.
A Huawei (128gb) árukereső alapján 188-240 ezer közt ingadozik, általánosan olyan 220 körül van. Míg az iphone 8 64gb szintén ilyen árban mozog.
Összességében a huawei készülékek még sosem hagytak cserben, iphone-hoz nem volt szerencsém eddig (meg nem is lesz). Android párti vagyok, minden-mindennel kompatibilis, lehet azt mondják, hogy nem olyan stabil, mint az ios, de folyamatosan fejlesztik, nem úgy mint az utóbbit. Nyilván az iosnak is megvan az előnye.
Szóval elfogult vélemény: Huawei 🙂
Szia!
Egyértelmű, hogy Huawei-t vennék. Már csak azért is, mert az Iphone mára csak dísztelefon, gyorsan merül és nagyon drága szervizelni ha kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!