IPhone 6s tapasztalatok? Megeri 2018 decembereben?
Figyelt kérdés
Van egy huawei telefonom, valtani szeretnek, mert elgorbult. Velemenyek? 7 az nem szimpatikus a jack dugo hianya miatt, de ezt kitudnam birni. Huaweirol iPhonera valtani nem fura/rossz? Soha se volt iPhoneom, viszont reg szeretnek egyet. A 6sbe bele szerettem (xd) es olyat szeretnek ha osszegyuoik ra a penz.2018. dec. 9. 00:44
1/4 anonim válasza:
Vedd meg nyugodtan
face insta meg a többire bármelyik telefon jó választás
2/4 A kérdező kommentje:
#1 hasznalnam masra is, pl fotozas, videozas. Akkumulator se mindegy, alltalaban sokat toltom a telefonom, de van amikor elfelejtem, es akkor nem tul jo hogy 20%on van. Egyebkent koszi.
2018. dec. 9. 23:15
3/4 anonim válasza:
Szerintem egy tökéletes telefon 2018-ban. Kameraval sem lesz gondod, mert tud 4k videot rögzíteni, 12mp-es a kamera ha jól tudom. Nekem egy iphone 7 em van amugy és én ezzel is nagyon elégedett vagyok. Mindenki csak ennyit tud mondani hogy hát a jack hiányzik jaaj...és akkor mi van? Kapsz a telefonhoz átalakítót. Az meg hogy töltés közben nem tudsz zenét hallgatni hát istenem. Én a 7 et azért ajánlanám, mert sztereó hangszóró van benne ami nem hangzik túl soknak de hidd el ég és föld a különbség hangszóró szempontjaból a 7 és a 6s között.
4/4 anonim válasza:
Nyugodtan vedd meg mert a 6S telefon után a hetes nyolcas és a 10-es nem sok változás tartalmaz,a műszaki támogatás pedig még sokáig elérhető lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!