Telefonvásárlás elott allok, de tanácstalan vagyok. Iphone 8 plus vagy Huawei P20 pro dual sim?
Egyértelműen Iphone 8 Plus. A Huawei P20 Pro egy remek hardver, de az Android az IOS-hez képest gagyi.
Bá több csilivili testreszabhatóság van Android alatt, de nincsenek a készülékekhez naprakész biztonsági és funkcionális frissítések, pl. tavalyi P10-re sincs aktuális Android 9.
Emellett a Google adatkezelése teljesen etikátlan, abból élnek, hogy profiloznak mindenkit, hogy testreszabott termékeket tudjanak nekik reklámozni.
"A Huawei P20 Pro egy remek hardver, de az Android az IOS-hez képest gagyi."
Igen, igen. Csak azt a remek akkumulátorát tudnám feledni. Az iPhonom naponta szerepel a töltőn, az Androidom meg 3-4 naponta, és kizárólag azon játszok
Úgy vélem, hogy az Iphone telefonok túlárazottak.
A Huaweinek valóban nagyon jól birja az aksija a strapát, kamerája sokkal szebb képet tud készíteni. A kijelzője szebb a Huaweinek, hiszen kis kávája van, majdnem az egész előlap kijelzőből áll, míg az Iphone kávája elég vastag.
én meg úgy vélem h az apple termékek nem túlárazottak csak prémium kategória
ha megengedheted magad akkor iphonet vegyél mert rendszerügyileg jobb vásár mint bármelyik androidos teló
Ha iphonet veszel akkor az elején szebb képeket csinál,de direkt úgy tervezik az operációs rendszerét,hogy nagyjából 2 év után úgy belasul,hogy majdnem használhatatlan lesz,emelett az aksi se túl erős.
Ha huaweit veszel akkor egy nagyon kevéssel lassabb telefonod lesz,de az még 3 év után is fogja hozni a szintet és szerintem kamerában is veri az iphonet,aksiban meg főleg.
Tehát inkámb azt kéne megválaszólni,hogy divattelefont 2 évig vagy normálisat 3+ évig
#5ös vagyok,volt már samsungom,iphon 6om és most huaweiem van.
Tehát van tapasztalatom mind a 3 nagy gyártótól nem videók alapján irtam amit irtam.
Samsungokat inkámb hagyjuk,de az iphone és a huawei között szerintem kezd óriási különbség lenni.
Nem bántam meg,hogy váltottam és én már maradok ennél a gyártónál vagy max.honor(ugyan az a gyártó).
Van olyan ismerösöm akinek iphone 8-a van és olyan is akinek 10x-e.
A 8as gazdája azt mondta,hogy nagyjából fél év kellett hogy elkezdjen lassulni a 10x-nek 8 hónap.
Én mate 10et használok és még mindig akadás nélkül fut rajta minden.
Azt nem tudom,hogy a kérdező mennyire fogja kihasználni a telefon adotságait,de nekem munkából kifolyólag a nagyobb akumlátor is szükséges és nincs kesvem power bankokkal vagy konektort keresve dolgozni egész nap
nekem a másfél éves iPhone 7 em nem akad
nem tudom miről beszélsz
androidos telóba láttam már olyan ami egy pár hát után beakadt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!