Sok a havi mobil előfizetésem? Nektek is ennyi? (Telekom)
Nekem Vodánál van a legkisebb csomag. Nekem az is sok. Árban is, illetve szolgáltatásban is.
100 egység van a tarifában, amiből kb. 10-12 percet használok el havonta. Az 500 mB adatforgalom gyakran érintetlenül marad. A munkahelyemen van Wi-fi, s otthon is.
Lehet, hogy a Telekom drágább a többinél, viszont ha a szolgáltatás minőségét nézzük, főleg vidéken, de volt szerencsém tesztelni mindhárom szólgáltató internetét a következő városokban (és falvakban) (Pestnél konkrét helyszínt is írok)
-Budapest: Keleti, Nyugati, Aquincum HÉV, Margit sziget, stb
-Esztergom (napi szinten)
-Szolnok
-Békéscsaba
-Lőkösháza
-Kevermes
Mindegyik helyen a Telekom nyert (toronymagasan) a Vodafone elfogadható, a Telenort meg hagyjuk.....
Esztergomban összevetetem a Telenort és a Telekomot
(Helyszín és készülék UGYANAZ)
A teszt úgy zajlott, hogy a Telenor illetve a Telekom internetével is SPEEDTEST-eltem mindkét szólgáltató budapesti szerverét 3-3 alkalommal, majd ebből vontam átlagot:
Telenor nettel Telenor szerver:
Ping: 24ms / Download: 3,60 Mbps / Upload: 15,0 Mbps (érdekes)
Telenor nettel Telekom szerver:
Ping: 30ms / Down: 1,10 Mbps / Up: 2,39Mbps
Telekom nettel telenor szerver:
Ping: 38ms / Down: 42,1 Mbps / Up: 10,7 Mbps
Telekommal Telekom szerver:
Ping: 9ms / Down: 52,5 Mbps / Up: 29,3 Mbps
A rekordot Telekommal Budapest Keletiben mértem:
Ping: 6ms / Down 186 Mbps / Up: 52,6 Mbps
Haverom Vodás, neki a rekordja 70 Mbps Pesten, Esztergomban örül a 30-nak de sokszor ledobálja
Illetve előfordult olyan is, hogy vodás nettel bizonyos oldalpn nem töltötte be a képeket, de rácsatlakozva a telekomos netre egyből működött minden
Telenor lőkösházán és Kevermesen nemhogy netre, de házon beül még GSM hívásra is csak alkalmanként lehet használni......
En telenoros vagyok. 7990 a havidíjam, plusz 1000 ft a plusz net. És fizetek készülék törlesztőt is.
Se a face se az insta nincs ingyen. Összesen nagyjából 14 ezret fizetek.
En is T-s vagyok.
7200ft-ot fizetek havonta.
ebben 1G net,korlatlan 30 as hivas,korlatlan face,insta,150 perc ingyen mas halozatba es valamennyi ingyen sms van.
eredetileg ez 8200 ft lett volna de mivel neten fizetem igy kapok ra 1000 ft kedvezmenyt.
szeptemberben volt 1 eve,hogy alairtam.
ahogy olvasom,mostmar dokkal kedvezobb csomagok is vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!