Tönkrement a telefonom, amit nagyon szerettem, és ugyanolyat szeretnék venni használtan. Kinéztem egyet, ami frissen lett szervizelve a telekom által, ti mit szóltok?
Kb minden ki lett cserélve a telón. akksi, főpanel, érintőpanel stb. olyan problémái voltak, hogy szarakodott a GPS, gyorsan merült, sokszor nem érzékelte a töltést, ezért kellett egy teljes szervizelés. számla megvan hozzá, az alaplapra innentől két év gari van, amúgy még 4 hónap teljeskörű.
Az enyém alaplapja ment tönkre, ami így is belekerülne annyiba, amennyiért ezt a használtat venném. 1 éve vízbe esett, akkor megmentették, de a gyári garanciát akkor elvesztettem, szóval nagyon sokba kerülne megjavíttatni
Egy LG G5-ösről van szó, ismerem minden hibáját, ennek ellenére nagyon szeretem. Ennyi pénzért újonnan csak egy középkategóriás 2 GB RAM-os gagyit tudnék venni, legközelebb csak fél-egy év múlva lesz pénzem egy normális, felsőkategóriás telefonra.
"szervizelve a telekom által"
Már itt kamu, a Telekom nem szervizel semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!