Egy icloud által zárolt iphone5s-en hogyan tudom megnézni az icloud emailt tehát hogy kihez tartozik a telefon?
Figyelt kérdés
Nem,nem loptam,nem is találtam,hosszú történet,viszont zárolva van és bekapcsoláskor icloud belépést kér,viszont az emailt ugye kitakarja és azt hogy vagy hol tudom megnézni hogy micsoda,hogy kapcsolatba tudjak lépni valamilyen módon azzal akinek a fiókjához tartozik a telefon?Vagy van erre valamilyen más mód is hogy megtaláljam pl.:IMEI alapján? Hogyha kiderülne hogy lopott akkor természetes vissza is juttatnám a tulajának viszont így kb sehol nem tudok elindulni2018. júl. 28. 18:09
1/3 anonim válasza:
Pl. közzéteszed az email címet. Ha valaki tudja a hozzá tartozó jelszót, övé a telefon. Bár nem tudom, jelen esetben a "kitakarja" azt jelenti , hogy eltakarja, tehát nem látható, vagy pedig a takarásból kitakarja, és így mutatja. Ez nekem mindig zavaros volt. Nekem 5S-em van, és mindig látható az email címem.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen,nem látható,és ez a gond mert igy nincsen egy nyomom se amin elindulhatok
2018. júl. 28. 18:41
3/3 anonim válasza:
Akkor csak az igazi gazdája tudja, PC-n keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!