Melyik telefonszolgáltató az, ahol nem kérnek hitelbírálatot vagy felesleges előleget hogy megvehesd a telefont tarifacsomaggal részlettel fizetve?
Magyarországon mindegyiknél van.
Nem értem mi ezzel a gond...
Akkor 0 forint ha több éve egy szolgáltatónál vagy!
Vagy már 18 éves? Vedd meg a boltban fizesd ki amit kell.
A telekomnál nincs hitelbíralat. Ha nem vagy 18,szerintem nem is kérhetsz a nevedre.
Én is új előfizetőként 35.000ft előleggel hoztam ki telefont,fizetve volt rendesen,most 0ft.
A 0ft kezdőrészlet nem jelenti hogy úgy hozhatod ki.
Viszont az előleget lebeszélheted. Tehát amennyi a havi szamlad,azt abból vonják az első pár hónapban,ebbe a telefonod törlesztője nem számit bele.
Ha van elég pénzed,akkor nem értem miért okoz gondot az előleg kifizetese.:)
"A 0ft kezdőrészlet nem jelenti hogy úgy hozhatod ki."
De, pontosan azt jelenti. A készüléket annyiért kaptad, a következő hónapban kezded fizetni. A többit a szolgáltatásért fizeted.
"És mikor kattintottam a vásárlásra, egyből kértek mobil előleget és hitelbírálat is lesz.."
Amíg nem jelentkezel be és nem vásárolsz semmit, nincs mobilelőleg és nincs hitelbírálat. Ennyi.
"Tényleg ennyire hülye business ez hogy már 7000ft/hóért van hitelbírálat meg minden f@xság? Szomorú.."
Tényleg ennyire naívak az emberek hogy azt képzelik nagy értékű eszközöket és szolgáltatásokat odaadnak ingyen, anélkül hogy megkérdeznék van-e bármilyen jövedelmed?
A bankok is mindenkinek adtak hitelt aki csak arra járt, azóta meg rádöbbentek hogy nem mindenkin lehet kintlevőséget behajtani.
Zsebpénzed van? Kit érdekel? Arra nem küldhetik a behajtókat hogy vegye el tőled. Behajtani csak jövedelemből tudnak. És ebből a szempontból a diák a legrosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!