Új (garanciásan cserélt) telefon GSM boltból?
A sorozatszámát ellenőrizd:
Én most ellenzríztem a nem egészen egy éves Iphone SE-met és Ipad 2017-emet, és meglepődve tapasztaltam, hogy mindegyikre azt írja ki "Javítási és csereszolgáltatás: nem tartozik a fogyasztóvédelmi törvények hatálya alá (nemzetközi értékesítés)".
Hazai olcsóáras mobilüzletekből rendeltem neten mindkettőt, ahol olyan 30%-kal volt olcsóbb mindkettő, mint amennyibe kerültek nagy nevű üzletekben. Mondjuk kifogástalanul működnek, pár nap múlva már úgyis egy évesek.
Ha nincs papírja, akkor bent van a pakliban, hogy totál lezúzott telefon lett újjáépítve eredetinél kicsit gyengébb (de már nem csontgagyi alkatrészekből:
Pl. az ilyen újjáépített Ipone 7-ek 96 ezerbe kerülnek Kínából, szép dobozban vannak mindennel, de csak az alaplap eredeti bennük.
Rendben, próbálok utánajárni a sorozatszámnak. Egyébként a bolt neve Kingtel, linkben mellékelem az ajánlatot is.
Zavaró hogy leírásban 16 GB van, valószínű elírás lehetett(?!)
Tutira 64 GB-os, csak elírás a 16 GB. Iphone 8 Plusokat még nem építenek újra a kínaiak. Ha gariban mostanában cserélték volna, akkor nem 1 hónap lenne rá a gari, hanem 1 év.
Valószínűleg bemutató készülék lehetett üzletben. Ha beállításoknál azt látod, hogy az akku már nem száz százalékos, hanem csak 90% körüli, akkor ez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!