Vírus van a telefonomon?
Figyelt kérdés
Úgy kezdődött a történet, hogy egy videó szerkeztéséhez egy zenét akartam letölteni. Találtam is egyet és úgy ahogy máskor, a youtube linket vágolapra másoltam, majd beillesztettem egy youtube mp 3 converter oldalra! Mikor rámentem a letöltésre akkor el is kezdte letölteni, de feldobott egy oldalt, de gyorsan kixeltem. A zenét letöltötte rendesen és azzal semmi baj sincs. Utána egy 2 percel a felefonomon egy értesítés jött egy audience.com oldaltól hogy valaki letöltötte a facebook profilképemet! Ilyenkor már tudtam hogy valami nincs rendben és rákerestem hogy ez a oldal vírus vagy nem, de kiderült hogy igen! Utána Google Chromeba eltávolítottam az értesítés engedélyektől az oldalt. Utána megnéztem a Clean Masterben hogy van e valami vírus a telefonon vagy nem. Azt írta hogy nincs de ezt nem akartam elhinni ezért letöltöttem egy másik vírusírtót, a CM Mastert, (azthiszem ez a neve, de a Cheetah Mobile csinálta), ezzel néztem meg hogy van e vírus a telefonomon és 4-et is kiadott, utána ezeket gyorsan elméletileg eltávolította az app, ezután naggyából megnyugodtam, viszont megnéztem a facebookom, és a történeteknél valami brazil vagy nemtudom milyen nemzetiségű, full random ember története volt ott, megnéztem a profilját és azt adta ki hogy én jelöltem be és követem, pedig egyártalán nem! Ezután letiltottam és átnéztem a facebookomat. Utána sokszor CM Masterben vírus vizsgálatot indítottam , de mindig azt adta ki hogy nincs vírus már rajta! Azt nem értem, nem tudom hogy akkor mégis hogy jelölte be valaki a facebookommal azt a full random embert és hogy mi volt az az értesítés hogy valaki letöltötte a profilképem! És most van valami vírus a telefonomon? Bocsánat hogy ilyen hosszan fogalmaztam, csak így az egészet el akartam magyarázni! A válaszokat köszönöm!2018. okt. 29. 21:20
1/5 A kérdező kommentje:
A vírusírtó ami talált vírust, az a CM Security Master!
2018. okt. 29. 21:25
2/5 anonim válasza:
Én személy szerint sokkal inkább javaslom az ESET Mobile security t. Ha ő azt mondja, hogy nincs rajta vírus akkor azt el is hiheted.
3/5 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam az ESET-et és azt írta hogy nincs rajta vírus! #2 köszi!
2018. okt. 30. 12:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!