Van ilyen előfizetés?
Figyelt kérdés
Összesen 3 hónapot leszek Magyarországon, és egy olyan mobil előfizetést keresek, amivel otthon korlátlanul tudnék sms-t írni, és telefonálni minden hálózatba, valamint legalább 2-3 giga mobilnetem is lenne. Ti ismertek ilyet, ahol nem mondjuk 1-2 év a hűségidő? Köszi a válaszokat!2018. okt. 27. 12:01
1/9 anonim válasza:
A létező összes publikus, lakossági előfizetéses tarifacsomag elérhető határozott idejű szerződés nélkül.
A te korlátlan hang és 2-3 gb-os igényed az összes szolgáltatónál megtalálható.
2/9 anonim válasza:
Én nem ismerek ilyet, de a helyedben kèrnék egyedi árajánlatot a szóbajöhetõ mobilcégektõl. Ügyfélszolgálat lehet h telefonon is tud errõl vmit mondani.
3/9 anonim válasza:
4/9 anonim válasza:
Veszel egy sima feltöltős kártyát és hozzá annyi mobil netet amennyit akarsz.
5/9 anonim válasza:
ha nem ismersz ilyet, egyáltalán minek írsz? :D
és miféle egyedi ajánlatot kérjen a kérdező?
10 kártya felett készülékvásárlással talán kap cégre, de 1 előfizetésre hűség nélkül?
na de akkor ide írom a lehetőségeket:
-Vodafone: RED M
-Telekom: Korlátlan hang + 3gb
-Telenor: Blue L
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2018. okt. 27. 22:54
7/9 anonim válasza:
5! Nekem is ilyen van. Külföldre költözés elõtt bementem, egyedi ajánlatot kért nekem a közponntól az ügyintézõ, azóta ilyen elõfizum van.
8/9 anonim válasza:
csak elfelejted hozzátenni, hogy a meglévő előfizetésedre kaptál egy reaktív megtartót, az teljesen más
nem mellesleg jó eséllyel egy full publikus csomagod van, megtámogatva némi havidíjkedvezménnyel
9/9 anonim válasza:
És mi ezzel a baj?? Esküszöm nem értem ezt az ellenséges hangnemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!