Lehet valami bajom ha sim tiltott iphone -t vásárolók?
Feltettek egy makulátlan állapotú iphone 8-at nagyon jó áron, mondhatni fele áron. ipodként hirdeti egyébként
Idehaza nem lehet aktiválni és vodafone-os, egyébként megbízható eladó az értékelései alapján. Leírja még azt is, hogy ö így járt vele és nem saját előfizetése volt amiért tiltották.
Ja és garanciális!
Sim tiltott, de akkor simán lehet készülék tiltott is.
Nem értem ilyeneket ki akar megvenni. Ha meg olcsón akarsz hozzájutni, akkor az Iphone nem neked való.
maximum donornak lenne alkalmas, de ott sem sokra megy vele az ember...esetleg az akksija az, amit 100%-ban át tud emelni belőle.
és amúgy gyári visszaállítás után szükség van aktív mobilhálózatra is az aktiváláshoz...legalábbis nekem még nem sikerült aktiválnom, ha például nem raktam bele a sim kártyát...ez meg kb. pont azonos azzal...úgyhogy ameddig vissza nem állítják, addig használható, utána viszont kuka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!