Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Digi mobilnet STICK tuning?

Digi mobilnet STICK tuning?

Figyelt kérdés
A falunkban elég gyenge a térerő, így elég lassú is a net, már ha van egyáltalán. :) Találtam egy helyet, ahol 12MB-s is akár( a max 21,6mb:D). Valószínűleg valamivel odafogom erősíteni az ablakhoz, hogy ott maradjon fixen stabilan. Kérdés: valami eszköz nem lenne-e esetleg, amivel lehetne tovább tuningolni úgymond a készüléket? Vettem hozzá EURONICSBAN 1,8 méteres 3.0 USB-t, így elér a gépháztól az ablakig, ahol a legjobb helyen 12MB gyors.Valami ötlet? Válaszotokat előre is köszönöm szépen.

2018. okt. 26. 20:12
 1/7 hifista válasza:

Üdvözöllek!

[link] Ha ez sem elég akkor HOME MADE WIFI antenna készítés, vagy vásárlás.

2018. okt. 27. 06:53
 2/7 anonim ***** válasza:
parabola tányér fókuszpontjába tedd bele, az is sokat javit.
2018. okt. 27. 06:54
 3/7 hifista válasza:

Most látom, hogy nem azt az eszközt jeleníti meg a link...

AMIKO WLN-880 Wifi Stick, vagyis a cserélhető antennás változatot kell megvásárolni!!!

2018. okt. 27. 06:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Hifista, ha 3 fekiáltójellel írod, akkor wifi stick már javÍtani a fogja a mobilnet stick teljesítményét?
2018. okt. 27. 12:26
 5/7 hifista válasza:
T. zoligyerek! Az 5 decibeles antenna szavatolja a teljesítmény növekedést és nem a felkiáltójel. Azért kell a cserélhetó antennás Wifi, mert még ennél is jobb teljesítményű antenna csatlakoztatható rá, pl. parabola antenna.
2018. okt. 29. 08:42
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszotokat. Vettem egyébként ilyen USB 3.0- azzal 1-3mb(vagy annyi se volt néha) már akár 12MB is kiír, de gyakrabban 7-8-9. Sajnos a jelerősség csak 2-es. Szerinted ha megveszem 3600Ft-ért azt amit küldtél AMIKO WLN-880 Wifi Stick akkor azzal akár maxos is lesz a térerő?
2018. okt. 30. 12:55
 7/7 hifista válasza:
Szia: kissé megkésve válaszolok. Arra nincs garancia, hogy azzal a Wifi stik-kel milyen lesz a térerő. Az antennája a O dbi-ről 5-re emelkedik. Ez azért igen jelentős változás. A vételkésség azonban nagyon sok tényezőtől függ. Pl: Az antenna ellensúlya (földelése) az állóhullámoktól, rálátás az adóra, időjárástól Stb.. én megvenném. Üdv.
2018. nov. 3. 07:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!