Tényleg nem lehet Ios rendszeren torrentezni?
Figyelt kérdés
szeretnék venni egy Iphone 6s vagy 7-es telefont, mindig szerettem volna egy Iphone-t.. De azt hallottam torrentezni nem nagyon lehet rajta, nekem pedig korlátlan netem van , szoktam telefonon torrentezni, filmezni..2018. okt. 10. 11:02
2/8 A kérdező kommentje:
gondolom ennél többet nem is tudsz, valahogy pedig biztosan lehet..
2018. okt. 10. 11:27
3/8 Alain Delon válasza:
Ha nem lehet, az elég érdekes dolog, mert a torrent csak egy protokoll. Olyan dolog volna, mintha egy országban nem lehetne kést kapni, mert azzal sérülést kehet okozni.
4/8 anonim válasza:
Nem lehet rajta torrentezni, mivel nincs rá torrent kliens. Sőt, konkrétan az App Store-on kívül semmit nem tudsz rá letölteni, mivel az iOS zárt fájlrendszerű. Olyannyira hogy még a data partícióhoz is korlátozottan tudsz hozzáférni.
5/8 anonim válasza:
"az iOS zárt fájlrendszerű."
Ezt úgy mondják, hogy zárt forráskódú a rendszer.
Nem a fájlrendszer, de egyébként az NTFS is rendelkezik jogosultságkezeléssel.
Ha torrentezni nem lehet, az meg elég gáz, hiszen azon legális tartalmak is megoszthatók, de akkor nem kell ilyen rendszert használni.
6/8 anonim válasza:
Bármit le lehet tölteni.
Természetesen van torrent kliens is.
7/8 anonim válasza:
Van hát! Én az itransmission-t használom. Jailbreakelve van a telóm, előtte nem próbáltam de valószínűleg nem lehet stock ios-en.
8/8 anonim válasza:
Lehet. Csak kell egy jailbreak és azt csinálsz amit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!