Mobilnet külföldön?
Figyelt kérdés
Végtelen mobilnetem van, és ha külföldre megyek mit kell beállítanom hogy legyen netem? Mert kapok esemest hogy van 5,5GB netem, de hiába kapcsolom be rendesen a mobilnetet nem megy. Mit kell még bekapcsolni hozzá?
Köszi előre is :)
2018. okt. 10. 21:19
1/3 anonim válasza:
adatroamingot/euroamingot engedélyezd a készüléken
2/3 anonim válasza:
Nálam a Telenoros mobilnetnél az ún. 1. roaming díjzóna országokban tudom felhasználni a mobilnetkeretem. Nem tudom, ebbe mi tartozik bele és mi nem, talán pont olyan helyen vagy, ahol nem vagy benne a hatáskörükben.
Egyáltalán beállítottad a roaming szolgáltatást? Telefonon van ilyen beállítási menüpont.
Lehet, hogy még valami szolgáltatói beállítás is kellhet pluszban, ezt érdemes megkérdezni, mielőtt kimész.
3/3 anonim válasza:
Roamingot be kell kapcsolni, adatroamingot külön és akkor menni fog. EU területén belül nincs roaming díj, ugyanannyiért telefonálsz és netezel, mint itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!